LifestyleModa i ljepota

„Veče mode Hrvatske“

  1. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo 02.04.-05.04.2016

„Veče mode Hrvatske“  Porsche Sarajevo salon Audi 02.04.2016 u 20:00h

 

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji ABC MODELS, od 02.-05. travnja 2016.godine održat će se  36.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo na dvije lokacije Porsche Sarajevo salon Audi i Zemaljski Muzej Sarajevo. BH FASHION WEEK SARAJEVOje jedan od najznačajnijih medijskih događaja u BiH ,mnogobrojna gostovanja dizajnera na domaćim i ino TV stanicama među kojima posebno ističemo značaj dolaska Fashion TV u Sarajevo – vodeće tv stanice u svijetu mode, koju prenosi čak 202 zemlje u svijetu, kako bi pratili ovaj modni događaj iz Sarajeva i BiH ….

 

UMAH- Udruženja manekena Hrvatske, zahvaljujući pozivu  organizatora agencije ABC MODELS, će ponovno nakon 10 godina, predstaviti  nove kolekcije hrvatskih dizajnera, a koje će uskoro biti na tržištu.UMAH – UDRUŽENJE MANEKENA HRVATSKE najstarija je organizacija manekena i fotomodela iz regije, osnovana 1964. godine kao jedina strukovna organizacija u ovom dijelu Europe. Pet godina kasnije, članovi UMAH-a dobivaju status slobodne profesije sa svim pravima koja proizlaze iz toga. Iako uz mnoge promjene i danas zadržava svoj društveni status i brigu o profesiji manekena – fotomodela.

„Hrvatska večer mode“  će se,pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Republike Hrvatske, održati 02.04.2016. u sklopu 36. NIVEA BH Fashion WeekSarajevo, a tom prigodom UMAH će predstaviti nekoliko hrvatskih dizajnera i modnih kuća. Svoje kolekcije  publici u Sarajevu  prikazat će:

1) Boris Banović,dugogodišnji modni dizajner i modni kritičar. Zbog jednostavnih linija i elegantnih kreacija zovu ga hrvatskim Tomom Fordom.

2.)Ana Milani by Wedding City  je hrvatski brand ženske svečane mode kuće WEDING CITY iz Zagreba, čiji vrhunski materijali i izrada čine  sinonim senzualne ženstvenosti i glamura.

3.)Kotka je nosilac priznanja Hrvatske gospodarske komora «HRVATSKA KVALITETA» a  kvaliteta izrade od najfinijih vunenih tkanina, izvanrednog kroja i odlične «pass-forme» sinonim  su za vrhunsko kvalitetno muško odijelo,  a koju proizvodi više od 50 godina.

4.)PRETA design by Petra Premor, novi je modni brend, kojeg karakteriziraju profinjeni i vizualno atraktivni krojevi zavodljivih i ženstvenih haljina koje će vas zasigurno impresionirati svojom beskompromisnom elegancijom.

5.)Martina Kuzlić  mlada dizajnerica koja svojim dizajnom i izradom  kolekcija vjenčanica, oduševljava publiku i modne kritičare na mnogobrojnim revijama. Na  BH Fashion weeku predstavit će se svojom najnovijom kolekcijom vjenčanica koja nosi naziv «FAITH, HOPE&LOVE».

Kreacije hrvatskih modnih dizajnera upotpunit će nakit branda FOR LADIES HANDMADE mlade dizajnerice ROBERTE KRAJNOVIĆ . „FOR LADIES HANDMADE“  je unikatni ručno izrađen nakit koji nose mlade urbane djevojke i samosvjesne žene sa stilom svih životnih dobi.

RED LIPS Make Up studio-vlasnice Amadee Krajnović pobrinut će se za make up manekena i manekenki kojima će hrvatski dizajneri  predstaviti  svoje kolekcije na reviji„HRVATSKA VEČER MODE“ u sklopu 36.BH Fashion Week Sarajevo.RED LIPS studio je nezaobilazni  na većini modnih revija , snimanjima u Hrvatskoj.

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close