U-21: BiH sutra protiv Makedonije

Mlada reprezentacija BiH sutra igra prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Makedonije. Naši reprezentativci će danas odraditi još jedan trening a, selektor Vlado Jagodić je planirao da to bude na Koševu u 15:30 sati.

Iako se radi o prijateljskom susretu, selektor Jagodić naglašava da je rezultat važan: „ Ovo je ozbiljan protivnik i mi očekujemo napredak u igri u odnosu na utakmicu sa Poljskom. Rezultat nam je bitan, pobjeda bi nam sa psihološkog aspekta mnogo značila, jer  juni je blizu i početak kvalifikacija. Sužavamo broj kandidata koje testiramo i već sada  imamo „kostur“ tima. Žao mi je što neću moći računati na Muhameda Bešića, koji se vratio u Mađarsku, ali i bez njega imamo kvalitetan tim. Jedino što me brine jeste teren, jer ako bude padavina, onda ne možemo očekivati dobre uslove za igru.“

Utakmica BiH-Makedinija igra se sutra u 15:30 sati na stadionu SRC „Slavija“ u Istočnom Sarajevu. Glavni sudija je Emir Alečković a pomoćnici su: Dalibor Drašković, Haris Baković i Vladimir Bjelica.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close