Svijet bez raka je moguć

Priča koja slijedi je priča o vitaminu B17, koji je još prije pedeset godina sintetizovan pod imenom Laetril, odnosno Amigdalin. To je učinio biohemičar Ernst Krebs.

Kako se navodi u dokumentarcu koji je osvanuo na sajtu Jutjub, borba da se dokaže da vitamin B17 može da izliječi rak počela je još prije 50 godina. Pojava teorije doktora Krebsa i njegovog alternativnog lijeka pod imenom Laetril, od strane američke Administracije za ishranu i lijekove (FDA) nazvana je “šarlatanstvom” i “prevarom”. Građanima je predočeno da je lijek otrovan i opasan. Tako je priča o vitaminu B17, Laetrilu, Amigdalinu (svi nazivi označavaju isto) – zapečaćena.

Ali, pojavom interneta, ponovo je otvorena priča o Ernstu Krebsu, Džonu Berdu, Ralfu Mosu i drugima koji su se borili za istinu o lijeku protiv raka.

O svemu ovome pisao je u svojim knjigama “Politika u liječenju raka” i “Svijet bez raka”, Edvard Grifin. On je boravio u Srbiji i dao ekskluzivni intervju za Telegraf, u kome tvrdi da je hemoterapija medicinska prevara. Ove tvrdnje zastupa i Aleksandar Čelebić, svjetski poznat stručnjak koji tvrdi da se lijek protiv raka krije u vitaminu B17.

Vitamin B17 može se pronaći u plodovima breskve, šljive, višnje, jabuke itd…

cafe.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close