Sead Kolašinac: U trećoj minuti mi se svijet srušio

Nogometna reprezentacija BiH je u sinoćnjoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Brazilu poražena od Argentine rezultatom 1:2, a autogol je u 3. minuti postigao Sead Kolašinac, koji se danas putem Facebooka obratio navijačima.

Kolašinac nije krio razočarenje i tugu zbog autogola, ali se zahvalio navijačima na podršci.

“Biću iskren prema vama, u trećoj minuti mi se svijet srušio. Gdje baš ja da postignem gol svojoj reprezentaciji u meču protiv jedne od najboljih svjetskih reprezentacija? U tom trenutku sam mislio samo na vas, milione Bosanaca i Hercegovaca koji nas gledaju putem TV ekrana i na pet hiljada navijača na Maracani. Upravo ste mi vi navijači dali snagu da se nakon šoka ponovo sto posto skoncentrišem za patriotski i sportski zadatak koji moram obaviti na terenu za svoju domovinu”, napisao je Kolašinac.

Dodao je da će podrška navijača biti nagrađena plasmanom u drugi krug.

“Jučer smo izgubili, ali se nadam da ste svi vi prepoznali naš trud i zalaganje, koji ćemo, nadamo se, ponoviti u narednim utakmicama i koji će biti nagrađen golovima i bodovima za plasman u sljedeć krug takmičenja. Devedeset minuta borbe za čitav život ponosa i slave. Vaš Sejo”.

(Klix.ba)
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close