OO SBB BiH Visoko: Politička situacija u BiH

Obavještavamo sve građane i simpatizere SBB BiH OO Visoko da će se 28. Marta 2013. godine (četvrtak), u prostorijama RTV Visoko održati debata na temu trenutne političke situacije u Visokom. Debata će biti održana između svih političkih subjekata koji participiraju u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti općine Visoko. Ispred SBB-a Visoko nastupit će gdin Džemil Ugarak kao v.d. predsjednik ove stranke.

Trenutna politička situacija u Visokom ima odlike svega samo ne jedne ozbiljne, ciljane, zdrave i konkretne političke vizije. Tome se mogu pridodati i nedavni prelasci pojedinih vjećnika iz matičnih stranaka u SDA, kojoj su očigledno potrebni samo poslušnici koji će dizati ruke i klimati glavom. Ovo je samo još jedan od dokaza da su birači iskorišteni i prevareni. Dotični pojedinci su pokazali da nemaju svoj stav niti viziju svoje uloge na Visočkoj političkoj sceni, nego se koriste onom narodnom „Nagni se kako vjetar puše“.

Interesi ovih pojedinaca su različiti kao i obećanja SDA prema njima koja će naposljetku i ostati samo pusta obećanja. Jedno moraju znati a to je da jednoumlje i vladavina pojedinaca ne vodi dobru, u što smo se mogli uvjeriti ovih posljednjih 17 godina.

OO SBB BiH Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close