Kaliopi započela regionalnu turneju Melem 2013. u BiH – Uskoro koncerti u Beogradu i Zagrebu

Nakon što je u srijedu, 23.10. započela regionalnu turneju Melem i oduševila tuzlansku publiku u rasprodanom Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, makedonska pjevačka diva Kaliopi na noge je podigla i publiku u Sarajevu, 24.10., u prostoru BKC-a, a nezapamćena atmosfera vladala je puna dva sata i u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici, gdje je u petak održala svoj treći po redu koncert u Bosni i Hercegovini.

„Svoju sam regionalnu turneju odlučila započeti u Bosni i Hercegovini i to nije slučajno! Vi ste predivna publika i donijela sam vam svoj Melem – melem za dušu,“ obratila se sinoć Kaliopi publici u prepunoj dvorani Pozorišta u Zenici. Vidno dirnuta, ali i prepuna pozitivne energije nakon trodnevnih nastupa, ispričala nam je malo više o svojoj najvećoj koncertnoj turneji do sada i planovima koji slijede.

„S našim Melemom, krenuli smo na dug i velik put, s ciljem da ga darujemo što većem broju ljudi, mojim fanovima i mojoj publici. Koncerti koje smo održali u Bosni su nas usrećili i ispunili, ne samo mene, već i moj cijeli tim i bend. Reakcije publike su predivne i to je najveći dokaz da glazbu treba darovati ljudima uživo, što je i naš cilj na ovoj turneji,“ naglasila je Kaliopi, najavivši i daljnje koncerte na ovoj velikoj turneji od kojih prvi slijedi već 10.11. u beogradskom Sava centru. Također, u tijeku su pripreme i za prvi solistički koncert Kaliopi u Zagrebu, 20.11., u Koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“.

Kaliopi je na sva tri rasprodana koncerta u Bosni i Hercegovini publici otpjevala svoje brojne velike hitove, a publika je ovu vrsnu vokalisticu na svim koncertima nagradila stojećim ovacijama, a Kaliopi je nakon koncerta i izlazila u publiku na druženje s mnogobrojnim fanovima.

Od aktualnih pjesama koje su nastale u suradnji s Romeom Grillom „Crno i belo“, „Vučica“, „Melem“, „Lokomotiva“, „Vrisnem“, „Aman“ i drugih hitova s novog albuma Melem, Kaliopi je svojim fanovima otpjevala i svoje dugovječne hitove „Kofer ljubavi“ i „Rođeni“. Posebno dirljivi trenutci koncerata bili su unplugged izvedbe balada „Ne plači“ za koju autorstvo potpisuje sama Kaliopi, te predivne pjesme Miroslava Rusa „Ako još ikad padne snijeg“.

Ako je suditi po reakcijama u Bosni i Hercegovini, publika u Srbiji i Hrvatskoj može očekivati cjelovečernje koncertne za pamćenje u društvu istinske pjevačke dive Kaliopi!

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close