Enis Bešlagić: Ja očekujem pozitivan ishod, ako ništa bar neriješeno

Mi smo mislili da idemo u Brazil, i jedina ponuda koju sam imao je ponuda AS grupacije za koju sam snimao reklame. Htjeli smo to popratiti uz Zlatnu džezvu, ali nekako smo smatrali da zbog svih ovih dešavanja u BiH i poplava novac se može drugačije usmjeriti, pa smo otkazali sve te aktivnosti i preusmjerili na humanitarni rad, kazao je bh. glumac Enis Bešlagić u izjavi za bh. novinsku agenciju Patria (NAP) o otkazivanju puta u Brazil.

Bešlagić će na ovom Svjetskom prvenstvu navijati i za BiH i za Hrvatsku u kojoj boravi vrlo često i gdje ima veliki broj prijatelja.

– Logično, ja sam sa mnogima kućni prijatelj imam dosta prijatelja koji su iz Hrvatske i glupo je da navijam protiv njihove reprezentacije. Isto kao što mnogi vole kad se navija u Crnoj Gori za BiH isto tako kad se u Hrvatskoj i Srbiji navija za BiH, tako i oni svi vole kad se navija za njihovu reprezentaciju. Mislim da je to nekako normalnije, sve ostalo je bolesno – kazao je Bešlagić.

Bešlagićeve prognoze pred večerašnju utakmicu između Brazila i Hrvatske, ali i nedjeljnu kada igra bh. reprezentacija protiv Argentine su optimistične.

– Očekujem da će obje utakmice biti teške, ali mislim da je ogromna šansa kad igramo prvu utakmicu kada govorim o BiH, jer nema Argentina dvije pobjede pa da misli da će lako s nama. I oni će igrati puno opreznije. To testiranje na prvoj utakmici je jako bitno. Ja očekujem pozitivan ishod, ako ništa bar neriješeno – kazao je Bešlagić za NAP.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close