Video: U visočkim piramidama mnogi bolesnici osjetili su olakšanje!

Antropolog i najkontroverzniji bh. naučnik za “Avazov” portal

VIDEO INTERVJU Osmanagić: U visočkim piramidama mnogi bolesnici osjetili su olakšanje!

avaz.ba

Razgovarala: Milica Kunarac
Snimio: Delvin Kovač

Semir Osmanagić, antropolog i jedan od najkontroverznijih naučnika današnjice, Bosnu i Hercegovinu prije 10 godina proglasio je zemljom piramida. Nakon ove tvrdnje javnost se podijelila, postoje oni koji su povjerovali te oni koji nisu u ovo otkriće.

Dok jedan dio službene svjetske nauke odmahuje rukom na spomen bosanskih piramida, za svoje teorije Osmanagić dobija priznanja brojnih neovisnih naučnika, ali i Ruske akademije prirodnih nauka čiji je najmlađi akademik.

Sve više turista, kako domaćih tako i stranih posjećuje Visoko i čuvene piramide, što svakako ide u prilog tvrdnjama ovog naučnika.

U intervjuu za “Avazov” portal Osmanagić je pričao o najnovijim istraživanjima, blagotvornom djelovanju visočkih piramida na čovjekov organizam, te na čemu je potrebno raditi da bi Visoko postalo svjetski prepoznatljiva turistička atrakcija.

Osmanagić je također pomenuo da kao naučnik ne isključuje mogućnost da su ove piramide napravili i vanzemaljci, a još zanimljivih detalja o ovom otkriću poslušajte u video intervjuu.

Autor: Mi. K./D. K.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close