(VIDEO) Skandalozne tajne abortusa u svijetu korporativne ideologije

U 90-tim godinama prošlog stoljeća, dr. Martin Haskell usavršio je potpuno novi način abortiranja. Ta tehnika naziva se abortiranje parcijalnog poroda. U ovoj proceduri bebu koja se treba roditi ubije liječnik na najstravičniji način na koji možete zamisliti. Ova vrsta abortusa je toliko grozna da je AMA (američko medicinsko udruženje) odbila priznati je legalnom. Kad je ova procedura procurila u medije, cijeli se sustav digao na noge. Kongres je dva puta glasao za zabranu. No, unatoč tome, dvotrećinski glasovi bili su ušutkani vetom predsjednika Clintona. Kao što će se kasnije vidjeti, Clinton to nije gurao samo zbog “prava žena”, već zbog nečeg puno strašnijeg.

Širite istinu!

“U prvoj fazi liječnik promatra bebu na ekranu na ultrazvuku. To mu omogućava da dohvati bebinu nogu forcepsom i okrene ju. Zatim bebu još živu izvlaći van. U jednom trenutku liječnik može rukama uhvatiti bebu i izvlači cijelo tijelo van, osim glave. Ne smije izvaditi glavu jer bi se to onda smatralo “ubijanjem žive bebe” što nije legalno. Nakon toga uzima kirurške škare i zabija mu škare u lubanju, čime u njoj radi rupu. Beba je još uvijek živa, muči se. Nakon toga u lubanju gura instrument za usisavanje koji usisa bebin mozak, na živo. Nakon toga izvlači mrtvu bebu van”, prepričava jedan aborter.

Dok je tijelo bebe vani, a glavica unutra, dijete se trza, diše i živi. Uvjerili su vas da dijete u majčinoj utrobi nije živo biće? Razmislite malo! Dok je samo jedan dio bebinog tijela još u utrobi majke, dopušteno je učiniti legalno ubojstvo, a ako dijete cijelo izađe iz majke, riječ je o živom biću koje nije dopušteno ubiti!

Dakle, po odluci Vrhovnoga suda, ako je bebina glava još u majci, dijete se ne smatra živim bićem! Ako je pak dijete samo dva centimetra naprijed, ono je živo biće i ima sva Ustavom zajamčena prava. Činjenica je da svi ljevičarski mediji i pojedinci ovo što smo naveli nazivaju desničarskim ekstremizmom. No, mi odgovorno tvrdimo da je probijanje lubanje nerođenog djetata i usisavanje mozga djeteta na živo zaista nešto užasno i ekstremno i dijabolično do krajnjih granica. No, to je procedura koja je u SAD-u potpuno legalna. Ono što je najstrašnije od svega jest to da se ovakva procedura abortusa radi isključivo na zdravim majkama i zdravim bebama. Dakle, ne postoji poseban uzrok za ovakvo monstruozno ubijenje djetešca, osim onoga koji se vješto skriva. Zanimljivo je kako ova vrsta abortusa uopće nije odobrena od medicinske zajednice jer ona opasno ugrožava i život majke. Industrija abortusa lagala je kako se ova procedura radi u iznimno rijetkim slučajevima, a na kraju je ispalo da je u pitanju obmana te da je na tisuće djece ovako poubijano. To je prvi način abortiranja koji nakon ubojstva ostavlja cjelovito tijelo. No, to nije sve.

Osim tog monstruoznog načina, u SAD-u je daleko od očiju javnosti skovan još jedan način, a riječ je o abortiranju žive bebe. U ovom slučaju majke u visokom stupnju trudnoće primaju lijek pod nazivom Cytotec koji izaziva smrt djeteta te prisilni porođaj. Ako se beba rodi živa, beba se ostavlja na stolu da umre. Prema svjedočenju medicinskih sestara pod zakletvom, neke od ovih beba živjele su čak osam sati i borile se za svoj život prije nego što su umrle. Mnogi se pitaju je li ovo legalno? I odgovor je da! Jer, u tom slučaju kada majka sama uzme ovaj ‘lijek’ za ubijanje, gleda se samo namjera majke. Ako je majka imala namjeru dijete ubiti, onda je čekanje da beba umre i nepružanje medicinske pomoći bebi potpuno legalno!

Mediji zataškavaju gore navedene načine ubijanja ljudskog bića jer znaju da bi se ljudi bunili.

No, zašto to rade?

Daleko je to od “prava žena” na abortus, kako to propagndno ističu liberalne, dobro plaćene korporativne udruge koje bruje o pravima, a puno bliže zločinu u kojemu se dijelovi ovako rođene djece prodaju farmaceutskoj industriji. Porođaj živog djeteta, primjerice, osmišljen je kako bi netaknuti mozak, ali i drugi dijelovi tijela, mogao biti prodan. Prije su se radili abortusi u kojima je djetešce bilo raskomadano i dijelovi tijela ne bi mogli biti prodavani, no ovi novi načini abortiranja to omogućuju. Na slici je prikazana narudžba za dijelove tijela malih beba.

Kako upozoravaju brojni znanstvenici, liječnici i aktivisti, industrija abortusa se grčevito bori za upravo ove metode abortiranja jer tako netaknuto tijelo mogu secirati, komadati i prodavati, dio po dio. Sve što trebaju (mozak, slezenu, ruku, nogu, prstiće), kozmetička, farmaceutska, medicinska ili pak prehrambena industrija, koja nas onda tim tijelima liječi, hrani ili maže.

Ovo su činjenice duboko skrivene od očiju javnosti, a prikazuju otrovnu stvarnost našeg svijeta. Mnogi ne znaju, ali prvi potez predsjednika Clintona, samo 48 sati nakon što je dobio vlast, bio je ukidanje ZABRANE koja je do tada zabranjivala seciranje i promatranje fetusnog tkiva. Dakle, bilo je iznimno važno legalizirati put ovom zločinačkom pothvatu. Napravljena je i namjerna rupa u zakonu koja je omogućila klinikama za abortuse prodaju dijelova ljudskih tijela. I to na način da svi porezni obveznici financiraju ovo čudovišno poslovanje.

Tvrtka “Anatomic Gifts” apsolutni je pionir u preprodaji dijelova tijela abortiranih beba, a samo u godinu dana od legalizacije ovog poslovanja njihova godišnja zarada skočila je sa 180 tisuća dolara pa sve do 2 milijuna dolara godišnje. Njihova zarada raste svakim danom u skladu s povećanim brojem abortusa. I to je samo jedna tvrtka, a takvih u SAD-u posluje još nekoliko stotina. Dokaz da živimo u svijetu koji čak i reklamira prodaju dijelova tijela beba je i brošura organizacije “Opening lines” (link 1,link 2) na kojoj piše:

“Naš cilj je da Vama i Vašim zaposlenima pružimo najbolju kvalitetu najdostupnijih i najsvježijih tkiva pripremljenih po Vašoj specifikaciji i u količini koja Vam treba onda kada Vam to treba!“

Ono što je u cijeloj priči demonsko jest to da naručitelji traže zdravu djecu, a u specifikacijama navode i starosti koje im odgovaraju, npr. mozak od nerođenog djeteta staro osam tjedana, srce nerođenog djeteta staro 16 tjedana itd. A kako naručiteljima nabaviti zdravu djecu? Pa tako da milijarde poreznih obveznika, ali i donatora, usmjerimo na propagandu abortusa, koja je vrlo jaka u cijelome svijetu, pa tako unesrećene i nesvjesne majke dolaze same u ordinacije smrti, gdje svojom voljom prekidaju živote svoje djece za ove monstrume željne nevine dječje krvi i ničeg manjeg od toga.

Ako pak sada mislite da je to stvarnost koja se događa samo u SAD-u, itekako se varate. Jer, proizvodi na bazi abortiranih beba nalaze se svuda oko nas, a pomoću TTIP-a koji će uskoro preplaviti europsko tržište, ti proizvodi bit će dio naše svakodnevice, no vi o tome ne znate ništa. Također, nije isključeno da s obzirom na velik broj ilegalnih abortusa na našim prostorima, da se u mračnim sobicama za ubijanje djece također ne skriva industrija preprodaje ljudskih dijelova za iste ovakve industrije koje žive od dječjih tkiva ubijenih abortusom. Možda vam je sada jasnije zašto je jedna od najvažnijih stvari na svijetu na čelo države birati ljude koji se brane za očuvanje života! U suprotnom, svi smo mi dio izrazito odvratne demonizirane agende u kojoj se za korporativne interese i samoga Sotonu ritualno žrtvuju živa djeca, i to u svijetu koji se zaklinje na mir, slobodu, demokraciju. Širite ove informacije, ali i molite za svu poubijanu djecu kako ne bi svjesno bili dijelom ovog zločina koji sigurno neće ostati nekažnjen. Jer ako niste znali, i odobravanje zločina je zločin.

Revolucija.info/4Dportal
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close