VGT BUDILNIK budi bh. javnost

VGT osiguranje ovih dana kreće sa novim konceptom korporativnog komuniciranja, koji će kroz kampanju VGT BUDILNIK poslati važnu poruku bh javnosti o koristima osiguranja, a posebno dobrovoljnog osiguranja.
Na ovaj način VGT želi javnost simbolično podsjetiti da osiguranjem na vrijeme izbjegavaju rizike svakodnevnog života. „Prije svega želimo da se građani osiguraju na vrijeme od pomenutih rizika, a posebno bi nam bilo drago da to urade u našoj osiguravajućoj kući“, istakao je Amir Zukić, Direktor VGT Osiguranja.
Također, VGT BUDILNIK je ujedno i podsjetnik unutar VGT grupe, gdje je pokrenut proces unapređenja poslovanja i usluge prema klijentima.
Za VGT kao domaću osiguravajuću kuću posebno su važni domaći privrednici. VGT osiguranje  je najveće domaće potpuno privatno osiguravajuće društvo u samom vrhu među  25 društava na tržištu. Ovim VGT prenosi poruku da je u vremenu krize i velike svjetske konkurencije, ipak moguće  postići uspjeh. Time u VGT-u žele stimulisati sve domaće poduzetnike da istraju u ponudi kvalitetnih proizvoda i profesionalnom odnosu prema klijentu.
„I na kraju, veoma bitna grupa kojoj se obraćamo su sva osiguravajuća društva sa kojima imamo izuzetno korektan odnos. Pozivamo ih da dodatno daju svoj doprinos u uređenju struke i podizanju industrije osiguranja na nivo gdje će svi bh građani biti bezbrižniji“, zaključio je Zukić.
VGT Osiguranje posluje u sklopu VGT Grupe, koja je u 100% domaćem vlasništvu, upošljava preko 500 radnika, ostvaruje ukupne prihode u iznosu preko 30 mil KM. U sklopu VGT Grupe pored nekoliko preduzeća posluje i REMIS kao vodeći bh lanac tehničkih pregleda.

avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close