LifestyleLjubav i sex

Univerzalni ‘lijek’ za mnoge tegobe

Univerzalni ‘lijek’ za mnoge tegobe: Evo šta sve možete izliječiti seksom!

Vodite ljubav polako, nježno i opušteno i smanjite šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Seks čisti pore i čini kožu sjajnom

 

Pročitajte šta sve liječi ovaj ‘lijek’:

 

1. Seks ublažava glavobolje. Svaki put kad vodite ljubav, oslobađate napetost u žilama mozga.

 

2. Puno seksa može izliječiti začepljen nos. Seks je prirodni antihistaminik i pomaže u borbi protiv astme i proljetne alergije.

 

3. Vođenje ljubavi je i tretman za ljepotu . Naučnici su otkrili da kad žena ima spolni odnos, proizvodi velike količine estrogena koji joj daje sjaj i mekoću kose i kože.

 

4. Seks je jedan od najsigurnijih sportova. Vođenje ljubavi jača mišićni tonus ženskog i muškog tijela. To je sigurno zabavnije od 20 plivačkih krugova u bazenu i za njega vam ne trebaju posebne tenisice!

 

5. Vodite ljubav polako, nježno i opušteno i smanjite šanse da obolite od dermatitisa, osipa i akni. Seks čisti pore i čini kožu sjajnom.

 

6. Vođenje ljubavi može potrošiti sve kalorije koje ste sakupili u prethodnoj romantičnoj večeri.

 

7. Seks je i lijek za depresiju. otpušta endorfine u krvi, stvara stanje euforije i ostavlja žene i muškarce s osjećajem da su jedinstveni i posebni.

 

8. Seks je odličan i za smirenje i najsigurniji je opuštač mišića na svijetu. Milion puta je djelotvorniji od lijekova za smirenje.

 

9. Što više seksa to bolje, jer spolno aktivno tijelo otpušta više feromona. Ovaj prirodni miris žlijezda našeg tijela čini čuda!

 

10. Poljubac svaki dan smanjuje vaš odlazak zubaru. Umjetnost ljubljenja čisti zube i smanjuje količinu kiseline koja uzrokuje karijes, sprečava oralne probleme, dok držanje daha obnavlja kapacitet pluća.

 

(Hayat.ba)

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close