Ostali sportoviSport

U prodaji ulaznice za susret teniskih reprezentacija BiH i Holandije

Od danas su u prodaji ulaznice za susret teniskih Davis cup reprezentacija Bosne i Hercegovine i Holandije, koji se igra u Gradskoj Areni Zenica od 7. do 9.aprila u okviru 2.kola Prve grupe Euro-afričke zone.

Jednodnevne karte po cijeni od 5 KM, te trodnevne od 10 KM navijači mogu kupiti na prodajnim mjestima kupikartu.ba, a od naredne sedmice će biti dostupne i na blagajni zeničke Arene.

Dva singl meča na programu su u petak 7. aprila od 14 sati, dubl dan kasnije u istom terminu, a preostali singlovi u nedjelju 9. aprila od 13 sati.

Tačan raspored bit će utvrđen žrijebom koji je zakazan za četvrtak 6.aprila.

Sastavi oba tima trebalo bi da budu poznati sutrau poslijepodnevnim satima, nakon što Međunarodna teniska federacija -ITF potvrdi nominacije.

Kako je ranije najavljeno Teniskom savezu BiH, Holanđani dolaze sa brojnom ekipom koja uključuje trenere, medicinski tim i tehničko osoblje. Sa zvaničnicima teniske asocijacije Holandije stižu i brojni sportski novinari koji će pratiti susret dvije selekcije, a očekuje se i dolazak oko 50 gostujućih navijača, saopćeno je iz Teniskog saveza BiH.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close