U-21: Jagodić odabrao igrače za utakmice sa Austrijom i Mađarskom

Selektor „U-21“ reprezentacije Vlado Jagodić odabrao je sedamnaest igrača za kvalifikacione utakmice sa Austrijom i Mađarskom. Spisak će biti dopunjen sa još nekoliko igrača iz BH Telecom Premijer lige nakon što bude odigrano 5. kolo koje je na programu u srijedu:

„Danas objavljujemo spisak od 17 igrača od kojih je deset iz inostranstva, a sedam iz domaćih klubova. Spisak ćemo dopuniti sa dva golmana i četiri igrača, ali nakon premijerligaškog kola koje će biti odigrano u srijedu jer imamo neke dileme, pogotovo kada su u pitanju golmani i defanzivci pošto ne dobijaju šansu u svojim klubovima“, rekao je selektor Vlado Jagodić.

Na spisku se nalaze sljedeći igrači:

Nikola Vasilj (Zrinjski), Danijel Graovac (Zrinjski), Sead Hajrović (Winterrthur, Švajcarska), Jozo Špikić (Rijeka, Hrvatska), Abdel Metalsi (Vitesse, Holandija), Bojan Letić (Žilina, Slovačka), Srđan Grahovac (Rapid Wienna, Austrija), Nermin Zolotić (Gent, Belgija), Andrej Modić (Milan, Italija), Rade Krunić (Verona, Italija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo), Zvonimir Kožulj (Široki Brijeg), Samir Radovac (Sarajevo), Marko Maletić (Excellsior, Holandija), Jasmin Mešanović (Osijek, Hrvatska), Riad Bajić (Željezničar).

www.magazinplus.eu – NS BiH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close