Šta vam predviđaju zvijezde od 24. do 30. avgusta 2013.

Dok ljeto vani pokazuje još uvijek svoje “vrelo lice”, saznajte šta vam možda i po tom pitanju “savjetuju zvijezde” – pazite na vlastito zdravlje! A tu su još posao, ljubav…

Ovan, 21.03 – 20.04.

Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, a tek novčana…Mnogi Ovnovi se u toku ove sedmice spremaju za put. Ukoliko taj put ne realizujete, kontaktiraćete sa inostranstvom. Komunikativan i uspješan period.

Bik, 21.04 – 20.05.

Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspjeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Biće svega po malo. Nije loša situacija ni na planu finansija. Nervoza, stres, strahovi i osjećaj da vrijeme uludo traćite – loše se odražavaju na zdravlje. Ukoliko se urazumite, izbjeći ćete probleme sa srcem.

Blizanci, 21.05 – 20.06.

Da biste se izvukli iz krize na najbolji mogući način, poželjno je biti diplomatičan. Sve u znaku kompromisa i završetaka. Sa nekim ili nečim morate da se mirite. Sa stalnim partnerom postoji konstantno rivalstvo uz verbalna prepucavanja. Ali spontana avantura vreba u potaji… Ne odbijate takav izazov.

Rak, 21.06 – 20.07.

Divno se osjećate, fantastično izgledate. Vaša prelijepa pojava zrači šarmom i optimizmom, i to zahvaljujući blagonaklonim planetarnim uticajima. Saradnici nastoje da vas izbace iz takta. Za divno čudo, to im ne polazi za rukom. Dovoljno ste harmonični i jaki, tako da ignorišete zlonamjerne osobe.

Lav, 21.07 – 21.08.

Trenutno ste u minus fazi. Nedostaje vam snaga pa razmišljate o tome da od nečega odustanete. Saznanje o tome da ste odgovorni za sebe i druge zaista je bolno. Malaksalost je posljedica nerviranja i loših planetarnih uticaja. Pokušajte sa vitaminskom terapijom. Srećniji pripadnici znaka uživaju u zagrljaju voljene osobe.

Djevica, 22.08 – 22.09.

U fazi ste ekspanzije kreativnih moći. Pošto ste preplavljeni emocijama, možda bi okrenutost poeziji ili čak pisanje pjesama bilo pravi izazov. Partner pokušava da vas odobrovolji sitnom pažnjom ili poklonom. Smatrate da je njegov potez neadekvatan i doprinosite zahlađenju odnosa.

Vaga, 23.09 – 22.10.

U konfliktu ste sa samim sobom. Imate problema, ali ne znate kako da se sa njima izborite. Uravnoteženost je ono za čim žude osobe rođene u vašem znaku. Nestrpljivi ste u želji da krenete u nove poduhvate. Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje.

Škorpija, 23.10 – 22.11.

Sjajno izgledate i isto tako se osjećate. Prisustvo na zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim. Ludo i nezaboravno! Zaljubljen čovjek je srećan i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete staračkim problemima. Zubi i kosti trenutno su slaba tačka organizma. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i u vašu dušu.

Strijelac, 23.11 – 20.12.

Uživate u lijepim i luksuznim stvarima. Vaša snobovska priroda trenutno je u elementu. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi štošta priuštite, biće fantastično! Strah od ljubavi zapravo je strah od promjena. Lakše je tvrditi pazar nego baciti se u zagrljaj voljenom biću. Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu.

Jarac, 21.12 – 19.01.

Ako ste shvatili da ljepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmjereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Nastupilo je poboljšanje zdravlja.

Vodolija, 20.01 – 18.02.

U svom ste elementu; dakle, što luđe to bolje. Branite se od negativnih uticaja. Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo djelimičan uspjeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate da se izborite sa glavnim neprijateljem – sujetom – ako želite da uspjeh bude kompletan.

Ribe, 19.02 – 20.03.

Nalazite se pred mnoštvom značajnih promjena. Ne dozvolite sebi luksuz da “uprskate stvar”. Samo direktna akcija vodi ka uspjehu. Problemi sa kukovima, žučnom kesom, išijasom, reumatizmom. Sijaset nevolja prevencijom možete makar ublažiti, ako ne spriječiti. Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close