LifestyleShowbizVisoko

Šta su Memnunu radili u Splitu

TAKMIČARA ZMBT GOST NOSIO NA RAMENIMA: A ONDA SU MEMNUNU OVO URADILE SPLIĆANKE…

Memnun Muzaferija popularnost pod estradnim nebom još više je učvrstio pojavivši se prošle pa i ove sezone u najgledanijem showu u BiH „Zvijezda možeš biti ti“ Hayat TVa.

Bez obzira na brojne obaveze koje tokom sedmice ima u ovom showu, ovaj 21-godišnji mladić iz Visokog, vrlo često gostuje po bh. diskotekama, klubovima, restoranima… O njegovom „bogatom“ glasu i dobrim feštama kakve napravi čulo se i u susjednim državama pa je Memnun čest gost u ugostiteljskim objektima u susjednoj Hrvatskoj.

Još uvijek prepričava nastup koji je imao u konobi „Dodoja“ u Splitu. Nije očekivao da će ga tamo publika tako lijepo dočekati. I umjesto četiri sata, raspjevani Memnun je skoro duplo više pjesmom  uveseljavao Splićane. Napravio je takvu feštu da su mu dugo poslije tog nastupa stizale poruke i pozivi gostiju koji su bili u konobi priznavši mu kako se dugo tako lijepo nisu zabavili.

Muzaferija nije štedio svoj glas pa je dao sve od sebe da kod Splićana ostavi što bolji dojam. Posebno njime bile su očarane Splićanke zbog kojih je na sredini nastupa ostao bez košulje. Ponesene dobrom atmosferom kakvu je napravio, nekoliko djevojaka mu je rastrgalo košulju što je još više zagrijalo ionako uzavrelu atmosferu. 

Ni muški dio publike nije bio lijen pa je jedan od mladića Memnuna stavio na ramena i tako ga nosio kroz konobu. Ni tada ovaj Visočak nije ostavio mikrofon već je nastavio pjevati gostu na ramenima.

(Amir Saletović / Hayat / Foto: Facebook) 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close