Šta boja laka za nokte govori o vama?

Jeste li ikad razmišljali o tome zašto ste se tog dana odlučili za baš određenu boju laka za nokte? Pokazalo se da ona zaista nešto govori o našoj osobnosti – e pa, vrijeme je da saznate ponešto novo o sebi…Crni lak za nokte

Crni lak za nokte doista može djelovati vrlo snažno i chic. Ako volite ovaj lak za nokte i često ga nanosite, kreativac ste koji razmišlja izvan zadanih okvira. Pomalo ste buntovni i imate puno samopouzdanja.

Neonske boje

Kričave boje su najbolji način da se istaknete, ali i ‘napunite’ prostor pozitivnom energijom. Ni vama ni ljudima oko vas ne preostaje ništa drugo nego iskoristiti tu energiju za svaki životni pothvat.

Pastelni lakovi

‘Meke’, pastelne boje poput roze, bež, čak i nježne koraljne i žućkaste nijanse… definitivno pripomažu da se osjećamo opuštenije.

Narančasta, baby plava, metalik zelena

Ove jake nijanse govore da ste susretljivi, često impulzivni.

Vinski crvena

Želite izgledati seksi i zavodljivo, to je moderni klasik! Zavolite boju burgundca i uživajte u njoj. Udvarači će se samo nizati.

Bijela

Bijela boja na noktima djeluje svježe, vrlo je chic. Odličan je izbor za ljeto i mogu je nositi dame svih dobi. Svakome daruje neki mladenački štih – možda je zato i vi volite…

Bež nokti s vrhom u boji

Obojite li sve nokte u nježnu bež boju, a onda na vrhove nanesete metalik detalj, znači da, za početak – pratite vruće beauty trendove, jer je to veliki hit. Sretni ste, osjećate se tako i tako živite.

Crvena boja krvi

Američka stručnjakinja za manikuru Gerry Holford tvrdi da se tijekom njezine dugogodišnje prakse pokazalo da su osobe koje posežu za tom bojom – ljutite.

Izvor: Tportal.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close