Pripreme za 19-ti finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta

26 najljepših djevojaka BiH okupile su se u Spa Hotelu Terme Ilidža radi odlaska na pripreme za 19-ti finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta

Naše finalistkinje svoje pripreme i snimanja započele su u Sarajevu.
Prvo što je uslijedilo bio je odabir garderobe koju će ponijeti na dvonedeljne pripreme ovogodišnjeg izbora. Naše kupoholičarke obavile su kupovinu u novootvorenoj ekskluzivnoj trgovini „XYZ“ u Sarajevo City Centru, koja je jedna od najboljih mjesta za shopping.
U svim kombinacijama outfita izgledale su atraktivno, sigurno i samouvjereno odišući elegancijom i stilom.
Nakon toga okupile su se u Spa Hotelu Terme Ilidža, gdje su uživale u mnogobrojnim sadržajima kao što su: termalna kupka, wellness centar, bazen, fitness, sauna, saloni za masažu, stojeći i ležeći solarij.
Hotel Hercegovina Deluxe kao i Hotel CRYSTAL Deluxe pružili su pravu duhovnu i fizičku rekreaciju našim djevojkama gdje su se opuštale u ambijentu velikog parka i netaknute prirode.
Novitet Spa Hotela Terme je luksuzno uređeni polivalentni Kongresni centar gdje će se ove godine održati devetnaesti finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2014 na dan 21.09. s početkom u 21.15h uz direktan televizijski prijenos Federalne Televizije i Televizije Republike Srpske.
U kasnim večernjim satima naše finalistkinje su krenule za Neum – a za njihovu udobnu, ugodnu i sigurnu vožnju sa moderno opremljenim autobusom pobrinuo se Centrotrans Eurolines.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close