Priča beogradskog žigola: Za noć zaradim više nego moj otac za mjesec

Mladić s juga Srbije bavi se prostitucijom, a za Blic je ispričao ponešto o svom poslu.

On je student, “za kojim se okreću i muškarci i žene” i već je zaradio dovoljno novca za stan u elitnom dijelu Beograda, a sam za sebe otvoreno kaže da je “muška kurva”.

Tvrdi da je u posao ušao neprimjetno, uživajući u zavođenju beogradskih gospođa i prihvaćajući njihove darove: parfeme, odjeću, putovanja. Da bi jednog dana odlučio da više ne želi ovisiti o njihovoj darežljivosti, već da će svoje usluge i naplaćivati. Nakon toga posao je proširio i na muškarce.

“Radim isključivo na preporuku. Moja najniža tarifa za jednu večer je veća od plaće mog oca koji predaje u školi”, kazao je za Blic, ali i dodao da jako puno troši: na kozmetiku, vježbanje i općenito održavanje izgleda te život na visokoj nozi, koji uključuje i putovanja.

Govori engleski, njemački, španski i francuski i sve se više okreće prema Evropi jer kaže da je Beograd postao premalen za njega. “Još par godina, najviše pet. Poslije više ne želim ovo raditi”, kazao je i dodao da se u budućnosti nada poslu u jednom ministarstvu. Tvrdi da tamo ima jake veze i da bi već sutra mogao početi raditi te dodaje: “Kakav hit bi bila moja autobiografija…”.

Osim toga, ispričao je i jednu “anegdotu” s “posla”. Tvrdi da je jednog poznatih muškarca žena uhvatila u preljubu s dadiljom. A da bi mu oprostila postavila je uslov da ona spava s drugim, dok on to gleda. Naravno, taj “drugi” bio je junak ove priče: “Kad je ona počela da se uvija i da vrišti od užitka, muž se rasplakao i istrčao iz sobe…”, kazao je i dodao da je žena ipak od prije bila njegov klijent.

Na kraju je kazao i da ga neki muškarci u Srbiji angažiraju kako bi se pravili da su homoseksualci pred strancima: “Kad saznaju da im je gost iz Evrope koji ima pare gay, raspamete se… Od nevladinih organizacija, preko političkih stranaka, do biznismena, svi su me zvali na večere i podvodili strancima”.

Avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close