Platiš dva, dobiješ tri: Doktor u Tuzli vraća nevinost – treći put gratis!

Prvi put je bila uplašena i rekla je kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji, a kad se pojavila treći put , operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava, ispričao je doktor

(Aura)

U današnjem vremenu gdje je skoro sve izvodljivo i dostupno, plasiraju se i prodaju najčudnije i najbizarnije usluge, a jedna od takvih koja je zaludjela region je himenoplastika, ponovno vraćanje nevinosti. Metoda je, kažu stručnjaci, jednostavna.

U Tuzli doktor Zlatko Berberović ima posebnu ponudu, a to je da treći put radi džaba himenoplastiku. Najveći broj njegovih pacijentkinja na ovaj se korak odlučuje zbog činjenice da im je prvo seksualno iskustvo bilo loše, a ovaj stručnjak pamti jedan slučaj kada je u njegovu ordinaciju stigla djevojka koja je željela da vrati nevinost, ali treći put zaredom.

“Sjećam se kad je došla prvi put. Bila je uplašena i rekla je kako se udaje za muškarca koji živi u Saudijskoj Arabiji. Drugi put je opet došla. Kada se treći put pojavila, operaciju sam joj uradio gratis i tu naša priča završava. Od tada kod mene važi pravilo: Svaki treći put je džabe!”, ispričao je doktor.

“Najviše pacijentkinja imam iz Hercegovine, mada ni ostatak Bosne ne zaostaje. Tu su takođe djevojke iz dijaspore, mahom iz Italije, Austrije i Belgije romskog porekla kojoj je nevinost potrebna da bi stupila u brak. Kod Roma je to specifično jer ukoliko mlada nije nevina može da se dogodi svašta”, ispričao je doktor Berberović.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close