“Otkrivanje tople vode”: Pogledajte rezidenciju koju u Sarajevu Arslanagići iznajmljuju za 20.000 KM!

Živimo u vremenu licemjerstva i cinizma – građanske i društvene neodgovornosti. O svemu se strateški šuti a onda agresivno “otkriva topla voda” – senzacionalizira i skandalizira javno mnijenje, a da je sve to što sada para oči cijelo vrijeme bilo pred nosom svima, i javnosti i ovdašnjim medijima.

Priča o “Bosnalijeku” i doskorašnjem direktoru Arslanagiću, samo,  i jedino samo budalama i ovdašnjim medijima može biti TEMA.

“Vlast” mu je godišnje osiguravala, odma u poslijeratnim godinama oko  36 miliona KM – budžetskih. Na sva zvona se ispisivali hvalospjevi o uspješnosti i kompanije i njebog prvog čovjeka.
I sve se to naglo promjenilo. Sad se pričaju nove priče.
Evo jedne od njih.

IL’ SI BOS IL’ HADŽIJA/ KAKO JE FAMILIJA ‘UŠTEDILA’ ZA RASTROŠNU SVADBU: Pogledajte rezidenciju koju u Sarajevu Arslanagići iznajmljuju za 20.000 KM!

Ingenium real estate i Area real estate sajtovi su na kojima se možete upoznati sa luksuznim vilama ovdašnjih bogataša koje se za velike novčane sume izdaju ambasadama i stranim organizacijama u BiH. Među njima je i veleljepna kuća Vedada Arslanagića, sina bivšeg direktora ‘Bosnalijeka’, koja se iznajmljuje za 20.000 KM mjesečno. Provjerite sami vrijedi li toliko! Svoje mišljenje možete iznijeti na našoj FB stranici

arslanagici vila fles

Kuća je smještena na Baščaršiji i obuhvata 530m2 stambenog prostora. Prema opisu agencija za nekretnine na prvom spratu posjeduje dnevni boravak, američku kuhinju sa trpezarijom i jedno kupatilo.

arslanagici vila1

Iz dnevnog boravka i kuhinje se izlazi na prostranu terasu koja ima pogled na bazen.

arslanagici vila3

Na drugom spratu su dvije spavaće sobe, jedna radna soba i još jedno kupatilo. Iz jedne spavaće sobe se izlazi na terasu koja ima pogled na grad, a iz druge se izlazi na terasu s pogledom na bazen.

arslanagici vila4

arslanagici vila5

arslanagici vila6

U prizemlju se nalazi prostor za zabavu i razonodu (vinoteka, bilijar, soba za fitnes), sauna, tursko kupatilo i manja kuhinja. Iz prostora za zabavu omogućen pristup terasi sa bazenom.

arslanagici vila5

arslanagici vila7

arslanagici vila8

arslanagici vila9

arslanagici vila10

arslanagici vila11

arslanagici vila12

arslanagici vila13

arslanagici vila14

U sklopu kuće je i privatna garaža koja može primiti dva automobila i ispred kuće na otvorenom još dva. Sproveden je alarmni sistem kao i video nadzor, uvedeni su priključci za telefon, internet i kablovsku TV.

arslanagici vila15

arslanagici vila16

Kao preporuka navodi se da je kuća rezidencijalnog izgleda, spoj starog i modernog, smještena u mirnom dijelu grada. U neposrednoj blizini se nalaze ugostiteljski objekti, tržni centri, banke, apoteka, ambulanta, tržnica, škola…

Navodi se također i cijena mjesečnog najma – 20.000 KM!

O luksuznoj vili sina bivšeg direktora Bosnalijeka DEPO PORTAL je pisao početkom prošle godine, no klikom na stranicu pomenutih sajtova možete se i sami uvjeriti da je najam ove veleljepne rezidencije i dalje aktuelan, a ni cijena se nije mijenjala.

I tako  dok se danas, kao rezultat odnosa koje je ostavio iza sebe, radnici Bosnalijeka međusobno tuku u krugu fabrike, bivši direktor Arslanagić naočigled čitavog Sarajeva ženi sina uz budžet od 100.000 KM.

Mladencima, ipak, treba poželjeti lijepo svadbeno putovanje, kako se saznaje, negdje u Italiji, uz pjesmu grupe koja je Vedadu i američkoj shahi svirala na glamuroznoj svadbi u Holliday Innu.

VEZANI TEKSTOVI:

NA VJENČANJU PJEVALI HALID BEŠLIĆ I ZABRANJENO PUŠENJE: Kad Edin Arslanagić ženi sina: Skrhali 100.000 KM za svadbu!

BOSNALIJEK IZMEĐU DRŽAVE I PRIVATLUKA: Kako su Edin, Amar i Vedad Arslanagić uštedjeli šest miliona KM?!?

DEPO PORTAL – BLIN/a.k

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close