LifestyleZdravlje

Omladinski hor Zenica organizuje koncert „Seji s ljubavlju“

Seadu Seji Mustafiću dijagnosticiran je tumor na mozgu, a sredinom decembra 2016. godine operisan je na klinici Acibadem u Turskoj, a troškovi operacije iznose 25.000 eura.

Udruženje muzičke omladine „Omladinski hor Zenica“ u saradnji sa Gradskom arenom Zenica u subotu 18. februara 2017. godine s početkom od 19 sati, održat će muzički koncert „Seji s ljubavlju“.

 

Pod dirigentskom palicom profesora Milenka Karovića, članovi i solisti Omladinskog hora i to Merima Mustafić, Alen Seferović, Ajdin Huskić i Ermin Ašćerić priredit će jednu lijepu i pozitivnu muzičku priču sa najboljim kompozicijama iz repertoara Omladinskog hora, a specijalni gost ove večeri je Armin Muzaferija.

 

Važno je naglasiti da će svoj doprinos ovom koncertu dati i hor Osnovne muzičke škole iz Zenice, pod dirigentskom palicom profesorice Aldine Aganović.

 

Također, ističemo da ozvučenje na ovom koncertu potpisuje Amir Šuta iz Sarajeva, a rasvjetu i scenografiju Elfad Baručija iz Zenice, koji će na ovaj način dati doprinos ovom humanom djelu.

 

Ulaznice po cijeni od 3,00 KM možete pronaći na biletarnici Gradske arene Zenica, kao i na brojeve telefona: 032/242-604, 062/859-555 i 063/797-555.

 

Sav prihod od prodatih karata bit će predat za liječenje oboljelog Zeničanina Seada Seje Mustafića.

 

”Dobrota mnogo zna i može, a govori samo osmijehom…” – Ivo Andrić.

 

Udruženje muzičke omladine ”Omladinski hor” Zenica

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close