Od predivnog videa s vjenčanja koji je dron snimio do totalne katastrofe!

Vjenčanje je samo po sebi, ili barem to tako izgleda u početku, dan za pamćenje, kojega ćete se uvijek sjećati i kojega se mora ovjekovječiti, ali definitivno ne ovako…

Korištenje bespilotnih letjelica, odnosno dronova, sve je više rašireno, uz komercijalnu upotrebu, ekspanzija privatnih ‘letača’ svakim je danom sve veća. Iako, nije dron baš za svakoga, bez obzira što možda izgleda kako je upravljanje jednostavno, dovoljan je trenutak dekoncentracija da sve ode u sasvim krivom smjeru. Dokazao je to i korisnik YouTubea ZacksJerryRig, koji je objavio video s vjenčanja.

Do sada njegov video pod nazivom “Beautiful Aerial Wedding Photography” pogledalo je gotovo sedam miliona gledatelja. Da, scena je doista predivna, mladi bračni par na livadi svojih snova, zaljubljeni i na početku novog zajedničkog putovanja, a sve iz savršene perspektive snima kamera montirana na dron. Izgledalo je savršeno, a onda se, vjerojatno zbog nepažnje, dogodilo ono zbog čega je ovaj video zaslužio toliku popularnost na YouTubeu.

Autor: Haris Aščalić

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close