Nova, unapređenija MMDS platforma iz Telemacha

U sklopu najavljenih atraktivnih ponuda i razvoja dodatnih usluga  Telemach i dalje širi dostupnost svojih servisa i usluga, te su sada unaprijeđene usluge MMDS platforme dostupne i korisnicima koji ih do sada nisu bili u prilici koristiti.

Najsavremenija tehnologija i inovativna rješenja omogućavaju svim korisnicima maksimalno zadovoljstvo korištenja usluga, a ovoga puta riječ je o pogodnostima  za sve korisnike bežične tehnologije – MMDS platforme, koja je sada dostupna u  cijelom Sarajevu i okolini,  Vitezu kao i nekim prigradskim
zeničkim područjima.

Za korištenje ove usluge nije potreban spoj na žičnu Telemach mrežu, već se usluga može koristiti u cijeloj zoni bežičnog pokrivanja, za što Telemach obezbjeđuje antenu i prijemnik na korištenje.

Kanali poput Sport Klub, Klasik TV, CineStar, FOX, FOX Life, 24Kitchen , Ultra TV ,VH1 Adria kanala sigurno će biti pravo osvježenje, a dijelom su osnovne ponude MMDS televizije.

Uz samostalne usluge internet pristupa i Televizije, po prvi put dostupni su i
atraktivni i povoljniji DUO MIX paketi.

Svaki od tri ponuđena paketa ima mogućnost nadogradnje s HBO paketom.

Pozivamo vas da spojite savršeni servis u DUO  MMDS / TV + NET / paket i uživate u najboljoj televiziji i super brzom internetu.

Razvoj novih usluga i stalna briga za korisnike naša su misija.

Više informacija na www.telemach.ba ; [email protected] ili

kontakt centar 033 835 555

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close