Nivea BH fashion week Tuzla održat će se 21. i 22.12.2012. – POZIVNICE za čitatelje

U organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH, koji ove godine obilježava 15 godina rada i postojanja i vodećeg svjetskog brenda kozmetičke industrije Nivea i ove godine organizira se tradicionalni NIVEA BH FASHION WEEK TUZLA.
Za čitatelje smo obezbijedili i pet POZIVNICA za ovaj modni događaj, tako da će za prvih pet čitatelja koji pošalju mail na [email protected] biti obezbijeđene pozivnice.

Na posebno urađenoj sceni s temom novogodišnjeg ambijenta 50-tak manekena predstavit će mnogobrojne modne kreacije vodećih modnih kuća i dizajnera kako u Narodnom pozorištu Tuzla tako i u TC Mercator Tuzla.

Novogodišnja noć se opasno približava i svako od nas želi izgledati posebno. Želite je dočekati u punom sjaju, a još niste odlučili što odjenuti svakako dođite na novogodišnje modne revije koje će se održavati prvo veče na dan 21.12. u Narodnom pozorištu Tuzla s početkom u 20:00h, a drugo veče pogledajte New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla s početkom u 19:00h.

Kao i prošlih godina, i ove godine organizatori NIVEA BH FASHION WEEK TUZLA su pripremili bogat program koji će podržati brojni gosti. Sadržaj samog programa na sceni Narodnog pozorišta Tuzla 21.12.2012 s početkom u 20:00h je jako bogat i svoje autorske kolekcije predstaviće brojni modni dizajneri Velida Skaka, Senada Brković, Marina Kosorić, te renomirane domaće modne kuće među kojima ističemo Carmen Line, Nerzz Bešlagić, A la Mode, Kula i jedini bosanskohercegovački proizvođač obuće Baja Shoes.

Reviju će nositi poznati manekeni, a to su: aktualni Best Model BiH – Alipaša Selimović, aktualna Miss Bosne i Hercegovine Fikreta Husić, Marina Poletan – Best Model BiH 2011, Jovana Gajić – Best Model BiH 2010, Delila Softić – Fashion TV Model Svijeta, te ostale poznate BH manekenke.

Sljedećeg dana, 22.12.2012 godine održat će se New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla s početkom u 19:00h Neka “Nivea BH Fashion Week Tuzla” bude najljepši način završetka poslovne godine.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close