Nevjerovatna lubenica dijeta: Sa samo dvije lubenice, 15 kilograma manje!

Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na plaži u najboljem svjetlu? Ako je situacija takva, ne očajavajte, nije kasno! Uz “lubenica dijetu”, ekspresno brzo kile će nestati!

Od kako je ova tajnovita dijeta zaživjela, postala je pravi hit na Internetu, i sve više ljudi odlučuje se za nju kada želi da se vrati u formu. Zašto ne biste i vi?!
Pročitajte, smršajte, proširite dalje!

LUBENICA DIJETA:

1. Ponedjeljak
Doručak: Poželite ukućanima dobro jutro, obavjestite ih da ste od danas na fantastičnoj “lubenica dijeti” i pustite ih nek vam zavide.
Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dvije najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i pješke se vratite kući.
Večera: Popijte čašu mlake vode.

lubenica 2

2. Utorak
Doručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva.
Ručak: Izvedite vaše lubenice u šetnju! Odvedite ih na Baščaršiju ili Vrelo Bosne, pokažite im znamenitosti u gradu u kojem živite ali obavezno, idete pješke i nosite ih pod miškom.
Večera: Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Eventualno povratite.

3. Srijeda
Doručak: Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva.
Ručak: Kotrljajte lubenice uz kakvo brdo, izvedite ih zatim na igralište i jurite za njima barem pola sataVečera: Osmjehnite se sebi u ogledalo. Pozitivan stav je najbolja večera!

4. Četvrtak
Doručak: Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka.
Ručak: Odvedite vaše lubenice na piknik, nosite ih svo vrijeme pod miškom

Večera: Kolut paradajza i svježa zelena maslina. Čaša vode i osmijeh!

5. Petak
Doručak: Stanite na vagu, do sada bi trebalo da ste izgubili oko 9 kilograma. Podijelite sa ukućanima radosne vijesti, ali ne i njihov doručak.
Ručak: Njam, njam! Yummy, yummy! Ručak od srijede vam je baš prijao zar ne? Sa sjetom ga se prisećate… Častite sebe i ponovite ovo gastronomsko iskustvo!
Večera: Razmišljajte o hrani dobrih 15ak minuta.

lubenica 3
6. Subota

Doručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije po deset zgibova. Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život!
Ručak: Isjecite prvu lubenicu, pojedite tri košpice. Ostatak odnesite i bacite u djubre, trčećim korakom, na drugi kraj grada.
Večera: Maštajte o tome da ste zgodni i vitki. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more.

7. Nedelja
Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu vjerovali u vas.
Ručak: Načnite i drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Ostatak odnesite i bacite u djubre, hodajte na rukama, na drugi kraj grada.
Večera: Bitno je da se večera ne preskače, pa zato – tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom.

Ako ste se pridržavali svih savjeta i niste lagali sebe (jeli čips, sladoled, pili pivo i leškarili), trebalo bi da ste istopili nevjerovatnih 15 kilograma čiste masti! Budite srećni i ponosni, okačite novi status na Fejs i spremite se za gomilu lajkova! A kad stignete na plažu, i nevaljalih pogleda…

(Blic92)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close