Naša stranka: Stranačka propaganda u punom pogonu, pokušaji da se protesti naprave etničkim

Apeliramo na građane i građanke BiH da ne nasjedaju na poruke koje se šalju iz pojedinih medija, političkih stranaka i od strane lidera u vlasti, a koje ovim protestima pokušavaju dati etnički predznak.

Ovi protesti su sasvim opravdan nadnacionalni i nadetnički socijalni bunt građana ove zemlje koje je vlast osiromašila, obespravila i ponižavala 20 godina.

Građani moraju biti svjesni da će pojedinci i stranke u vlasti kojima sada pozicije sa kojih su krali vise u zraku, kada su pred izbacivanjem iz politike, učiniti sve da se to ne desi. Svjesni smo na kakve su sve manipulacije i propagandne metode spremni pojedinci kojima sloboda i imovina koju su ilegalno stekli zavisi od uspjeha ovih protesta. Njihove metode koje se baziraju na lažima, strahu i etničkim podjelama, smo gledali pred svake izbore posljednje dvije decenije. Ovaj put su spremni ići korak dalje jer je u pitanju opstanak njihovog kriminalnog sistema koji je naše građane doveo na koljena.

Dajemo punu podršku našim sugrađanima svih nacionalnosti i vjeroispovijesti, svim građanima i građankama države BiH, koji su izašli na ulice, i koji traže svoja prava i minimum dostojanstva koje su im stranke u vlasti oduzele, sopaćeno je iz Naše stranke.

Oslobođenje

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close