Marjan Hajnal: ŠEGRTI ŠEJTANSKOG NOVOG SVJETSKOG PORETKA

Nisu ovo samo obični razbijači Bosne i negatori genocida. Svi su oni šegrti šejtanskog Novog Svjetskog Poretka. Korumpirani, bezosjećajni, nitkovi. Oni su ta “elita” koja je kriva što je zatvoren Zemaljski muzej u Sarajevu, što su porušeni ili devastirani spomenici NOB-a, što je zapušten muzej ZAVNOBIH-a u Mrkonjiću/Varcaru, što ulicama vlada podzemlje, što se sistematski bojkutuje povratak izbjeglica, što je toliki broj nezaposlenih, što caruju bijeda, nepismenost, narkomanija, pedofilija, organizirani kriminal ozakonjen u Parlamentu i Ministarstvu pravosuđa, a ratni zločinci ne samo što se ne osuđuju – niko ih i ne traži.

Zbog te “elite” pokondirenih vlastogramzivih primitivaca, građanima prijeti rat gori od već viđenog, rat koji umišljeni “geniji vlasti i vladanja” omogućavaju kao vjerni podanici prepuštajući svoju zemlju  vatikansko-mizantropskoj NATO-tiraniji anticivilizacijske kompanije MONSANTO.

Naši petokolonaši će dopustiti, samo da bi se održali na vlasti i sačuvali “svoj” kapital, da se počne sa bezumnom mengeleovskom prinudnom ugradnjom MIKRO-ČIPOVA već i novoronđenčadima.

Oni će dopustiti da se nesmetano instaliraju postrojenja HAARP. Da se u bescijenje prodaju svi prirodni resursi, pa i pitke vode. Da se dogodi totalni bankrot nezavisne i međunarodno priznate Republike Bosne i Hercegovine. Da se uništi kulturna humana civilizacija.

Za nas je pitanje, SUDBONOSNO, ne da li ćemo im halaliti, već: DA LI ĆEMO IM SVE TO DOPUSTITI?

Nemojmo se ugledati na druge, na tuđe “revolucije”, inspiracija nam ne smije biti Ukrajina. Tursku i Erdogana će slomiti kao i Egipat i Siriju. Srbija nikada neće dočekati pomoć od Rusije, kao ni u prošlosti. Austrija nam nije sudbina, niti nam je Njemačka posestrima. Qatar i Saudija upravo u Siriji demostriraju svoje sluganstvo zapadnjačko-cionističko-jezuitskoj doktrini trulog saveza sa sotonistom Brzezinskim koji indirektno podstiče financiranje “Kamengrada”.

ONI će ostaviti narod gol i bos na ledini, ili, opet, u rovovima, ili, ponovo masakriran na novim stratišima.

Svi domeni života stežu se jednom prostom omčom, umjesto da su iste namaknute na reptilske vratove “fotogeničnih” gmazova. Do kojih dubina sežu sljepilo i narkoleptički trans naših Bošnjana Dobrih? Hoće li kanibali sa slike doprinijeti uništenju i posljednjeg Bosanca, sada zavisi od nas.

DA LI ĆEMO IM SVE TO DOPUSTITI?

http://solonovpolis.wordpress.com

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close