M plusOglasiVisoko

Javna rasprava o Nacrtu Strategije razvoja turizma …

Javni poziv za Javnu raspravu o Nacrtu Strategije razvoja turizma na području općine Visoko za period 2016 – 2024. godina

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine, javnim preduzećima i javnim ustanovama, privrednim društvima, fzičkim licima koja obavljaju privrednu djelatnost, turističkim agencijama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za  finansije, privredu  i društvene djelatnosti, oglašava i upućuje javni poziv za:

 

JAVNU RASPRAVU

O Nacrtu  Strategije razvoja turizma na području općine Visoko za period 2016 – 2024 godina

 

Općinsko vijeće Visoko je Zaključkom broj: 01/1-02-112/17 od 31.03.2017.godine, usvojilo Nacrt Strategije razvoja turizma na području općine Visoko za period 2016 – 2024. godina i isti uputilo u javnu raspravu u trajanju od 30 dana.

Uvid u tekst Nacrta Strategije moguće je izvršiti na web stranici općine Visokowww.visoko.gov.ba, a dostupan je i u Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti.

Prijedloge, primjedbe i sugestije na utvrđeni Nacrt mogu se dostaviti Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti do 08.05.2017.godine.

 

Link: Strategija razvoja turizma

 

Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti

visoko.gov.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close