Izvještaj MUP-a ZDK za 20.11.2012.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK:

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

U periodu od 07.11. do 20.11.2012. godine, u ulici Bistua Nuova, izvršena je teška krađa u stan, vlasništvo Š.A., iz kojeg je otuđen računar sa monitorom. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Visoko

Dana 19/20.11.2012. godine, u ulici Muhameda Hadžijahića, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila audi 3, registarskih oznaka K34-E-377, vlasništvo V.S. iz Visokog. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj

Dana 20.11.2012. godine, na lokalnom putu u mjestu Kaloševići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali moped mark „piagio“, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao J.N. iz Tešnja, i pješak P.S. iz Tešnja, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

Na području Kantona dogodilo se još 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close