Izvještaj MUP-a ZDK za 15.01.2014.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 15.01.2014.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir narušen je u osam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

KRIMINALITET

Maglaj

U toku dana15.01.2014. godine, u mjestu Omerdino Polje, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo K.E., iz koje je otuđena određena količina elektro alata. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Tešanj

Dana 15.01.2014. godine, u mjestu Kraševo, izvršenim pregledom lica I.S., pronađena je jedna pvc vrećica sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedeno lice je lišeno slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Maglaj

Dana 15.01.2014. godine, u 12,30 sati, u mjestu Liješnica, na magistralnom putu M-17, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali: putničko motorno vozilo marke “VW Golf”, registarskih oznaka M75-O-646, kojim je upravljao G.A. iz Tešnja, putničko motorno vozilo marke “Ford”, registarskih oznaka A27-K-459, kojim je upravljao H.M. iz Tešnja, i teretno motorno vozilo marke “Man”, registarskih oznaka 006-T-585, kojim je upravljao A.A. iz Viteza. Tom prilikom, lake tjelesne povrede zadobio je navedeni H.M. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

Na području Kantona dogodilo se još 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close