Lagumdžija kreće u prljavu političku kampanju protiv Komšića i Radončića

Nakon što je SDP doživio nevjerovatan pad popularnosti zbog nesposobnosti Nikšićeve vlade, ali i mnogobrojnih direktorskih otimačina u javnim kompanijama i korupcijskih afera poput najnovije u Autocestama FBiH, vrh te stranke je u velikoj panici od potpune izborne katastrofe u oktobru.

(avaz)

 

Komšić: Meta broj 1

 

Najnovija istraživanja javnog mnijenja, koja pokazuju izuzetan rast popularnosti Fahrudina Radončića i SBB-a, ali i Željka Komšića i DF-a, koji uz to pridobija Lagumdžijino članstvo i glasače, SDP su toliko zabrinula da su se srozali i dotakli moralno dno.

 

Radončić: Meta broj 2

 

Naime, kao rezultat strateških savjetovanja, izrodio se politički pobačaj u vidu instrukcije čiju fotokopiju objavljujemo.

 

S obzirom da nema potrebe da prepričavamo nečuvene podlosti, laži i svjesno planirane manipulacije narodom u koje je SDP očito krenuo, čitaocima jedino treba pojasniti da je potpisani Kemo ustvari Kemal Beganović, poslanik SDP-a u Parlamentu FBiH i predsjednik Foruma mladih te dezorijentirane stranke.
Činjenica da Lagumdžija svoju mladež uči da su laž, obmana, prevara i neljudskost  dio politike SDP-a, više govori o „vaspitaču“ nego o mladim karijeristima te stranke koji se educiraju da se takmiče u lošim stvarima kako bi se dokopali više hiljada pozicija u upravnim i nadzornim odborima, direktorskim i ministarskim pozicijama, odakle kadrovi SDP-a već pune tri godine guraju narod u siromaštvo, bijedu i konfuziju.

 

 

Instrukcije za nemoral: Rukovodstvo SDP-a svoje mlado članstvo podučava brutalnom laganju

 

Kemo “brljator”

Inače, ovo nije prvi put da se nesretni Kemo zapetljava u internetskim prepiskama i podvalama, jer su mediji već pisali o njegovoj blamaži sličnog tipa, kada je komentirao plate federalnih poslanika.

Uz to, SDP-ovi online primitivci prije nekoliko dana su sebi napravili skandal na FACE TV-u prilkom falsificiranja rezultata glasanja u „BH Telecomu“, gdje  direktori iz te stranke upravljaju tim segmentima telekoma.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close