Izvještaj MUP-a ZDK za 05.03.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 05.03.2013.

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 05.03.2013. godine, u ulici Fra Grge Martića, izvršena je krađa zlatne ogrlice sa vrata T.S. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Maglaj

U toku noći 04/05.03.2013. godine, u mjestu Domislica, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila opel astra, bez registarskih oznaka, vlasništvo K.E., a koje je bilo parkirano u dvorištu kuće. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Žepče

Dana 05.03.2013. godine, u mjestu Želeća, iz pomoćnog objekta, vlasništvo M.A., izvršena je krađa dvije koze. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close