Izvještaj MUP-a ZDK za 04.10.2013.

U prilogu pogledajte izvještaj MUP-a ZDK za 04.10.2013.

JAVNI  RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 04.10.2013. godine, u 17,30 sati, u Zenici, u ulici Adolfa Goldbergera, u ugostiteljskom objektu “Mersi”, od strane lica K. V. iz Zenice, izvršena je krađa 60 KM. Policijski službenici PS Centar lišili su slobode i zadržali u prostorijama za zadržavanje lice K. V. Izvršen uviđaj.

Žepče

Dana 03/04.10.2013. godine, u toku noći, u mjestu Tatarbudžak, općina Žepče, izvršena je teška krađa u teretno motorno vozilo marke “Iveco”, registarskih oznaka E66-O-095, vlasništvo K. A. Iz vozila su otuđeni auto-kasetofon marke “Sony”, torbica u kojoj se nalazilo 150 KM, dok je iz rezervoara otuđeno oko 50 litara dizel goriva. Izvršen uviđaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se jedanaest saobraćajnih nezgoda, u jednoj saobraćajnoj nezgodi jedno lice je zadobilo lakše tjelesne povrede.

POŽARI  I  EKSPLOZIJE

Na području Kantona nije bilo požara i eksplozija.

www.magazinplus.eu – MUP ZDK

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close