Izašao je drugi broj besplatnog časopisa „Moja Avantura“ koji promoviše turizam BiH

Izašao je drugi broj besplatnog časopisa „Moja Avantura“ koji promoviše turizam Bosne i Hercegovine, zdravu hranu, ekologiju i outdoor sportove u našoj zemlji, piše bh. novinska agencija Patria (NAP).

Časopis možete preuzeti OVDJE.

Urednici i stručni saradnici prvog časopisa ove vrste u BiH, ali i regionu, na 66 strana vrhunskog dizajna donose zanimljive reportaže iz Jajca, Vareša, sa Bjelašnice, Mount Everesta, iz najduže pećine u BiH – Govještice kao i mnoge druge reportaže iz zemlje i svijeta.

Dio časopisa posvećen je i zanimljivim ljudima i njihovim avanturama, stručnim prilozima o planinarenju kao i prilozi o tradicionalnom načinu liječenja.

– Bosna i Hercegovina ima prelijepe planine, jezera, rijeke i pećine koje ne samo da su jedinstvene turističke destinacije u svijetu, to su prave zdravstvene oaze, koje svake godine u našu zemlju mogu privući hiljade domaćih i stranih turista – podsjećaju iz časopisa „Moja Avantura“.

– Svi u ovoj zemlji moramo sa uključiti u promociju prirodnih ljepota naše Bosne i Hercegovine, ali i njihovog očuvanja.

Izdavač čaopisa „Moja Avantura“  je “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca”, prenosi NAP.

———

„Moja Avantura“ br.1

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close