Interfly & Miss Earth BiH 2013. – Jasna Ivetić je nova Miss zraka

Jasna Ivetić je rođena Novosađanka koja je odlučila živjeti u našoj zemlji. Nakon srednje škole preselila je u Visoko, građić u koji se zaljubila dok je još kao djevojčica dolazila na raspuste. Jasna danas ima 21 godinu, studentica je sanitarnog inžinjeringa.

(Klix.ba)

Jasna kaže da je još od djetinjstva bila vezana za BiH i Visoko. Nakon što je završila srednju školu u Novom Sadu odlučila se na veliki i hrabar potez – preseljenje u BiH, gdje je nastavila živjeti.

Za sebe kaže da je prije svega studentica. Studira sanitarni inžinjering, a dugo vremena se bavila i glumom. Na prvom mjestu joj fakultet koji želi da završi na vrijeme. Kaže da joj je primarni hobi kuhanje i da u kuhinji provodi mnogo slobodnog vremena, a ono što pripremi svaki put bude drugačije. Osim kuhanja voli sport, trening i prirodu.

Na takmičenje se prijavila jer je željela da vidi gdje su joj granice. Kao djevojčica je maštala da će biti učesnica izbora za miss. Svjesna je da je lijepa, pametna i sposobna da se bori za titulu s drugim djevojkama. Ovim izborom želi sebi pokazati i dokazati koliko može. Svjesna svojih mogućnosti, hrabro ističe da želi pobjedu.

Kaže da je kroz takmičenje zavoljela modeling i ako joj se pruži prilika za inozemnom karijerom rado će je iskoristiti.

Slobodno vrijeme koristi za svoje najdraže, ali i da brine za svoj izgled.

Jasna nema određeni tip muškarca, ali kaže da je u ljubavi ista kao i na izboru. Daje maksimum i očekuje isto.

Jasna na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close