Banjalučanka Vera Krneta pobjednica izbora Miss Earth BiH

Osamnaestogodišnja Vera Krneta iz Banje Luke pobjednica je izbora Interfly & Miss Earth BiH 2013. Titulu Miss vatre ponijela je Marijana Kretić dok titulu Miss vode od večeras nosi Anđela Gavrilović. Jasna Ivetić je nova Miss zraka.

Osim modelinga, Vera se voli rekreativno baviti plesom, uživati u muzici i družiti se s prijateljima. Za naš portal ranije je kazala da se na izbor prijavila jer smatra da je imala sve kvalitete koji su potrebni za jedan ovakav izbor ljepote. Osim toga, kaže da voli sve što donose manekenstvo i modeling. Smatra da ima sve predispozicije koje su potrebne za bavljenje tim poslom.Kada nije na pisti, vrijeme posvećuje svom obrazovanju, koje je jedan od prioriteta. Osim toga, tu su stvari koje zanimaju većinu osoba njenih godina, kao što su druženje, izlasci, porodica…

Verin idealan muškarac je kulturan, vaspitan i ima stav. Na njega se može osloniti u svakom momentu i imati nesebičnu podršku.

Djevojke su se predstavile u kupaćim kostimima, hiljinama i casual odjeći. Za odličan muzički ugođaj pobrinuli su se Deen i Verena, plesna grupa Ekky Man i Djomla KS iz Beograda.

Večerašnje finalno veče bilo je posvećeno preminulom kralju popa i velikom borcu za očuvanje planete Zemlje Michaelu Jacksonu.

Prošle godine titulu Miss Earth ponijela je Zerina Širbegović iz Srebrenika koja na svjetskoj smotri na Filipinima nije uspjela ući među 16 najljepših na ovom takmičenju. Nadamo se da će Vera imati više sreće.

(Klix.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close