-TopSLIDEM plusOglasiVisoko

Hit predstava “Cuke” prvi put u Visokom

Kada ste se posljednji put pošteno nasmijali?
– Hit predstava “Cuke” prvi put u Visokom.

U prostorijama Gradskog kina Visoko 16.10 i 17.10 u 20h imati ćete priliku, u izvedbi dva fantastična mlada glumca- Farisa Pinje i Domagoja Nižića, pogledati predstavu “Cuke” koja je i više od stand up komedije.


“Igranje ‘Cuka’ u Visokom je zaista posebno. Trema je veća nego inače. Svi se mi znamo, pa će to biti jedno porodično igranje. Sigurno da će biti malo slobodnije i zabavnije, jer teško je suprotstaviti se mašti nakon ovoliko duge pauze od svega. Zbog pandemije smo svakako ograničeni sa brojem publike, ali koliko god nas bude 16. i 17. siguran sam da ćemo se zajedno smijati i uživati u jednoj sigurno fantastičnoj atmosferi.”, rekao je Faris Pinjo,glumac koji sa ovom predstavom nastupa pred domaćom publikom.


Predstava “Cuke”, osim toga što je zabavna stand up komedija, puna je i imaginarnih šamara, koji ukazuju na probleme u društvu. Veliki broj likova nas podsjeća na različitosti koje nas čine originalnim jedinkama naših zajednica. Sve to ćete iskusiti kroz priče o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i mnogo smijeha. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je
slučajna ili namjerna. Slučajna i namjerna.


Cijena karte je 5 KM i možete ih nabaviti svakim radnim danom od 8:00 do 18:00, a subotom od 8:00 do 16:00 sati na recepciji Kulturnog centra Altindağ -Visoko. Karte možete rezervisati na instagram i facebook stranici Predstava Cuke, kao i na mail: predstavacuke@gmail.com


U svrhu poštivanja epidemioloških mjera broj karata za svaku od predstava je ograničen na 50, stoga vam savjetujemo da požurite kako biste rezervisali svoje mjesto na vrijeme.


U doba svjetske pandemije, i društva u kojem like na socijalnim mrežama sve više postaje mjerilo vrijednosti, budućnost pozorišta i umjetnosti općenito je upitna. Da li umjetnici i ljubitelji umjetnosti u Visokom zajedno mogu uraditi nešto po tom pitanju? Poslije predstave je planiran i razgovor sa glumcima.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close