Engleski mađioničar predvidio učesnike finala SP i strijelca jedinog pogotka

Engleski mađioničar Steven Frayne poznatiji po svom nadimku Dynamo zaprepastio je svijet svojim novim trikom u kojem je točno pogodio nekoliko “sitnih” detalja vezanih za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Autor: Total sport

Prije malo više od dvije sedmice Dynamo je bio gost televizije Sky Sports, na kojoj je voditelju dao kovertu, koja je čuvana strogo pod ključem sve do ove sedmice. Dynamo je ponovno pozvan u studio ovog utorka, gdje je voditelj koji ga je nedavno ugostio otvorio kovertu u kojoj je bio CD.

“Uzmite CD i stavite ga u CD player. Držite prst blizu gumba koji radi pauzu, jer želim ukazati na nekoliko stvari”, rekao je Dynamo, nakon čega je voditelj Sky Sportsa pustio CD u reprodukciju.

“Svjetska nogometna zvijezda zaradit će tešku povredu. Cristiano Ronaldo, Neymar ili Lionel Messi će zaraditi tešku povredu leđa koja će mu okončati turnir”, bilo je prvo predviđanje Dynama, koje je dobrano prepalo voditelja.

“Finale će biti dvoboj europske i južnoameričke reprezentacije. Bit će to susret Italije ili Njemačke protiv Argentine”, predvidio je Dynamo još prije više od dva tjedna, a onda u potpunosti šokirao.

“U 113. minuti utakmice najmlađi će sudionik susreta postići jedini gol na utakmici i slomiti argentinska srca”.

Podsjetimo, Mario Götze bio je najmlađi igrač na terenu u 113. minuti utakmice kada je postigao jedini pogodak kojim je Njemačka u finalu slavila protiv Argentine s 1-0.

Voditelj i njegova suvoditeljica ostali su bez riječi, no ona je ipak odlučila pitati “Kako”?

“Imao sam vizije. Vidio sam takav rasplet u svojoj glavi”, rekao je Dynamo.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close