EKSKLUZIVNI KLUB ZA BOGATAŠE: Za 50.000 dolara mogu birati ljepotice iz cijele Evrope (VIDEO)

Britanke su ružne, a muškarcima je samo izgled važan. Tako objašnjava Gus Terkelsen zbog čega je u Velikoj Britaniji pokrenuo podružnicu „Secret Diamond Cluba“, ekskluzivne internetske usluge kojom spaja zgodne djevojke s bogatim muškarcima.

Klub je osnovan u Danskoj 2010. godine, a proširio se diljem Evrope i SAD-a unatoč svim kritikama zbog šovinizma. Naime, muškarci plaćaju i do 60.000 funti (100 tisuća dolara) za članstvo, a žene se ocjenjuje ocjenom od 1 do 100 isključivo na temelju izgleda.

Terkelsen objašnjava kako najbogatiji muškarci svijeta nemaju vremena za traženje ljubavi, ali kako i dalje žele sami tražiti s kim bi se viđali.

U Veliku Britaniju proširio se jer su, tvrdi, bogati Britanci ne mogu pronaći ljubav jer su u toj zemlji žene nisu privlačne, za razliku od Skandinavki.

Među članovima je više od 30 evropskih milonera, „od tenisera do poduzetnika“.

„ To su muškarci koji nemaju puno vremena, ali ne žele da im neko drugi bira djevojke“, kaže Terkelson.

Djevojke plaćaju bitno manju članarinu, ali moraju ispuniti određene kriterije u vezi s izgledom, a ocjenjuje ih žiri od 20 članova koji uopće ne gleda karakteristike poput obrazovanja ili interesa.

Za registraciju moraju dati tri fotografije, uključujući i sliku cijelog stasa. One najzgodnije plaćaju članarinu od samo 30 funti.

Muškarci, pak, mogu platiti najnižu članarinu od 10.000 dolara, ali tada imaju pristup samo lokalnoj ‘ponudi’ unutar jedne zemlje, dok za 50 tisuća dolara dobiju pristup kontinentu, a najveća članarina otvara im svjetsku ponudu. Većina ih uopće ima postavke prema kojima njihov profil nije vidljiv djevojkama koje imaju manje od 90 bodova, niti ih sami gledaju.

Osnivač kaže kako ga je na ovaj poslovni poduhvat potaknula činjenica da na drugim stranicama za upoznavanje, muškarci u odijelima, bez obzira na izgled, imaju bolji rejting – što znači, kaže on, da ženama nije važan izgled, nego drugi faktori, uključujući njihov finansijski status. Smatra da njegova konkurencija, također usmjerena na milijunaše, pravi grešku što članstvo muškarcima nudi za samo desetak dolara, pa na koncu ima više lažnih, nego pravih bogataša.

Na kritike hladno odgovara: „Ružne djevojke i siromašni tipovi ne vole moj sajt. Ne žele priznati da muškarci više vole lijepe žene, a da žene žele bogate, uspješne muškarce. Svaki psiholog reći će da smo upravo tako evoluirali kao vrsta.“

www.magazinplus.eu – Slobodna Bosna

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close