Od danas možete direktno pratiti kako se i šta radi u Parlamentu FBiH!

U saopćenju za javnost podsjeća se da je 20. izvanredna sjednica Doma naroda Parlamenta F BiH zakazana za četvrtak, 27. februara s početkom u 11 sati povodom razmatranja stanja sigurnosti na području Federacije BiH u kontekstu javnih prosvjeda građana u razdoblju od 5. do 20. februara ove godine

(Fena)

Dom naroda Parlamenta Federacije BiH saopćio je da je omogućeno izravno praćenje sjednica tog doma putem web stranice www.parlamentfbih.gov.ba.

– Probni online prijenos uspješno je izveden tokom sjednice Doma naroda 6. februara ove godine. Otvorenost rada Doma naroda prema javnosti time je dodatno unaprijeđena, te je ispunjena i poslovnička obaveza osiguravanja javnosti rada pravodobnim, potpunim i objektivnim informiranjem javnosti o svome radu – navodi se.

U saopćenju za javnost podsjeća se da je 20. izvanredna sjednica Doma naroda Parlamenta F BiH zakazana za četvrtak, 27. februara s početkom u 11 sati povodom razmatranja stanja sigurnosti na području Federacije BiH u kontekstu javnih prosvjeda građana u razdoblju od 5. do 20. februara ove godine.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close