Džemil Ugarak predsjednik OO SBB Visoko

Na sjednici Općinskog odbora SBB Visoko održanoj u četvrtak 13.06.2013. godine izabran je novi predsjednik ove općinske organizacije gospodin Džemil Ugarak. Jednoglasnom odlukom svih članova općinskog odbora SBB-a Visoko dosadašnji vršioc dužnosti predsjednika g-din Džemil Ugarak izabran je za novog predsjednika sa mandatom od četiri godine.
Općinski odbor je sa oduševljenjem prihvatio ovaj prijedlog, i ponovo ukazao povjerenje osnivaču SBB BiH OO Visoko, da skupa sa najboljim dijelom SBB tima, vijećnicima, da svoj doprinos u rješavanju aktuelnih problema općine Visoko. Gosp. Ugarak je vrlo optimističan, i već na prvom sastanku je oštro krenuo ka rješavanju otvorenih pitanja unutar ove organizacije, što su gosti ovog sastanka pohvalili, te najavili prisustvovanje i podršku i u narednom periodu.
Iako su se neki trudili da poljuljaju ugled ove općinske organizacije i njenih osnivača, Općinska organizacija SBB BiH Visoko poručuje svojim članovima, simpatizerima i svim građanima općine Visoko da će nastaviti sa nizanjem kvalitetnih i po građanstvo korisnih aktivnosti, kao i u prethodnom periodu.

OO SBB Visoko

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close