Dugoočekivani album prvijenac Jasmina Bureka

Jasmin Burek, u posljednje vrijeme prisutan u medijima širom BiH bio je vrijednan tokom cijele godine, te je uz gust raspored koncerata uspio završiti svoj album prvijenac na kojem se autorski za tekstove i muziku potpisuju Al dino, Zaim Poturić, Darije Vuleta, Tea Grbeša, Taik Ganić, a za aranžmane pobrinuli su se Kenan Dedić, Mirza Turkeš-Mićo , Studio Oxy, Mirza Hadžiahmetović.

Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila njegov album i dodala jednu novu dimenziju muzici .Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala  nove ideje za nove projekte i suradnje.

Dvije pjesme koje smo imali priliku ranije čuti su i prvi snijeg” i“ Ne mogu ti ja pomoći” također su digle prašinu i zajedno privukle dosta znatiželjnika.

Prije nego Jasmin krene sa promocijom cijelokupnog albuma, odlučio je razveseliti obožavatelje , te im omogućiti da poslušaju još jedan singl pod nazivom “Kao vir”.

Za istoimenu pjesmu urađen je i video spot gdje režiju potpisuje ekipa Hayat produkcije.

Nakon premijere spot će se moći pogledati na nasem YouTube kanalu.

Novi spot i singl je ujedno i najava i albuma koji će se naći u prodaji već od 20.02.2013. godine , kada će svi njegovi fanovi moći kupiti 9 novih razloga da uživaju u muzici. Toliko će naime pjesama sadržavati dugo iščekivani album koji je Jasmin pažljivo pripremao želeći svim svojim fanovima pružiti samo najbolje. Ovaj karizmatični muzičar nevjerovatne energije uvijek oduševljava publiku svojim nastupima i pjesmama.

Za 2013. godinu Jasmin najavljuje nove izazove, nove pjesme, nove singlove i mnoštvo novih nastupa širom BiH.

www.magazinplus.eu – Hayat

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close