Devet djevojaka priznalo šta je najgore što frajer može napraviti u seksu

Da, svako je doživo loš seks. No malo šta je toliko grozno kao frajer koji je gotov i prije nego što akcija započne. Jedino što je gore od toga jest ako se lik uopće ne kaje

 
Redakcija Elitedailyja skupila je ispovijesti devet djevojaka ( tragične, tragikomične ili jednostavno jadne).
Prva (preuranjena) ljubav
Imala sam 18 i bio je jedan od prvih ljudi s kojima sam se seksala. Na koncu je ispalo da sam dobila menstruaciju pa i nije bilo toliko tragično.
Margaret (26)
Shvaćala sam to kao kompliment
Dva mjeseca sam bila s likom koji nije mogao izdržati duže od tri minute. A ako sam ga oralno zadovoljavala, maksimalno 30 sekundi. Prosjek, kod felacija mu je bio šest sekundi. Također, poduže sam istraživala tematiku mirkopenisa i mislim da i njegov spada u tu kategoriju. Ni sama ne znam zašto sam toliko dugo ostala s njim. Iskreno, mislim kako sam takvo ekspresno svršavanje doživljavala kao kompliment.
Holly (24)
Nikad ne reci nikad
Do tada, nikad se nisam našla u toj situaciji. Pu..ila sam mu kao dio predigre i svršio je, a da me nije niti dotaknuo. To je bilo malo nepristojno. Eeej, frajeru, mene nisi doveo do vrhunca! A on je odmah zaspao. ZASPAO!!! Tada sam se pokupila i nisam se vratila dok mi nije obećao da će me “pojesti”…
Emma (25)
Rz Brzotrz
Otišla sam kod svog bišeg prijatelja s povlasticama na jednu seansu. Počeli smo uza zid i preselili se na kauč. Ušao je jednom, dvaput i blebetao nekakve idiotarije tipa “ti voliš moj …” – i bio gotov. Nisam mjerila, ali garantiram da nije trajalo od duže od devet sekundi. Rekla sam mu da će mi trebati još, rekao je “OK”. Kad sam se vratila iz kupaone on je već hrkao.
Sheila (27)
Kak’ pri jelu, tak pri ‘delu’
Neko vrijeme sam flertala s tim likom i doskočice su nam bile genijalne. Naivno, mislila sam da će i seks biti takav. No svaki put kada smo se bacili u akciju, oni bi se za maksimalno 30 sekundi izvrnuo na drugu stranu. Najgore od svega je to što je bio zadovoljan sobom i uopće ga nije zanimalo jesam li ja zadovoljena. Davala sam mu sve signale, ali on ih je ignorirao. Pa sam uzela stvar u svoje ruke. Izgledao je tako bespomoćno kada sam maknula plahtu i počela se dirati. Kada sam svršila, sišla sam s kreveta, odjenula s u tišini i otišla. Nikad nisam s njim progovorila ni riječi. Mogu oprostiti muškarcu za prerano svršavanje, ali ne i za to da mene nije “dokrajčio”.
Kate (26)
Da, “prijateljica” je dovela lika…
Prijateljica je dovela frajera u stan i ljubili su se i… on je svršio. A nije ni skinuo hlače. Ispričao se i nikada se više nisu čuli.
Laureen (24)
Plan se obio o glavu
Jednom prilikom moj dečko je bio stvarno bolestan, neka gripa ga pokosila. Zato mu je koža i bila superosjetljiva. Nisam mislila da će se to odnositi i na njegov penis i odlučila sam ga oralno zadovoljiti, da se osjeća barem malo bolje. Plan mi se obio o glavu – bio je gotov za minutu. Voljela bih misliti da sam toliko dobra, ali mislim da je samo do prehlade. Još smo zajedno.
Allie (22)
Grozna si osoba, Ashley
Ova zgoda se nije dogodila meni, ali sam jedna od onih koje su ga zadirkivale…
Išla sam u taj liberalni, židovski, umjetnički kamp. Nije bilo puno pravila, a svi smo prštali od seksualne znatiželje. Bio je jedan dečko, 13 godina, i svi su mislili da je totalno seksi. Nosio je irokezu i mislile smo da je fakat opak. Jedna nadnaravno seksualna cura, mislim da je imala 14 ili 15, htjela ga je ručno zadovoljiti kako bi ga podučila seksu. Otišli su u šumu. Očito je bio gotov čim ga je dotakla i vratili su se a da nije prošlo ni pet minuta. Rekla je svima, i svi u kampu su ga prozvali “Johnny 30-sekundi”. I dan danas ga tako zovu svi koji ga poznaju od tada.
Ashley (29)
Uporni pobijeđuju
I meni i njemu je bio prvi seks i odradili smo predigru kako ti samo srce može poželjeti. No kada je došlo do samog seksa, on bi 20-ak sekundi “odrađivao” i onda ga izvukao. Onda opet, da bi za 20 sekundi opet izvukao jer je opet bio na korak do vrhunca. Pa daj pošteno odradi posao, pa makar bilo kratko, pa ćemo “na popravni” izdržat ćeš dulje, a ne ovako! Uostalom, kako to da znam kako penis funkcionira bolje nego neki muškarac?! Na kraju, dolje me je sve boljelo jer sam bila suha i iziritirana od stalnog “nutra-van”.
June (24)

(Net.hr)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close