Dan osnovnih škola općine Visoko

25. maja 2013. godine u dvorani KSC “Mladost”, sa početkom u 11:00 h  će početi obilježavanje manifestacije Dan osnovnih škola općine Visoko. Prvi put na području naše općine imamo ovakvu manifestaciju u kojoj će učestvovati učenici sedam osnovnih škola naše općine i to:
OŠ Alija Nametak – Buci
OŠ Kulin Ban – Visoko
OŠ Mehmedalija Mak Dizdar – Dobrinje
OŠ Mula Mustafa Bašeskija – Donje Moštre
OŠ Musa Ćazim Ćatić – Veliko Čajno
OŠ Safvet-beg Bašagić – Visoko i
Osnovna muzička škola Avdo Smajlović – Visoko
Učenici osnovnih škola i njhovi nastavnici su se potrudili i pripremili prigodan program za sve posjetitelje. Na kraju programa bit će upriličeno i dodjeljivanje nagrada učenicima generacija kao i svim onim učenicima koji su postigli dobre rezultate u prethodnoj školskoj godini.
Također, u dvorani će biti postavljeni i štadovi svih škola na kojim će biti prezentovani radovi učenika i više informacija o samim školama.
Ovim putem, Aktiv direktora osnovnih škola Općine Visoko sa predsjednikom Senadom Zukanom, Vas poziva da nam se sutra u 11:00 pridružite u dvorani, i tako sa nama obilježite ovu zajedničku manifestaciju i to objavite u svojim medijskim prostorima. Smatramo zaista da je ovaj projekat veoma bitan za naš grad te je od iste važnosti i medijska popraćenost ovog dana.
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close