LifestyleZdravlje

Da li prdac produljava život?

Partner koji stalno prdi može vam produljiti život

Sljedeći put kad netko od vaših ukućana pusti smrdljivog “tihomira”, duboko udahnite i recite hvala jer vam je upravo produljio život!

Index.hr

Znanstvenici sa Sveučilišta Exeter otkrili su da se dobro udisati te mirise jer plinovi od kojih se sastoje mogu pomoći u borbi tijela protiv bolesti. Istraživanje je objavljeno u magazinu Medicinal Chemistry Communications, a analiziran je utjecaj hidrogen-sulfata na tijelo.

https://www.facebook.com/index.hr/videos/1722934297776423/?t=30

 

Pet stvari koje žene ne smiju raditi nakon seksa

Iako u velikim količinama ovaj plin ima loš utjecaj na tijelo, znanstvenici su otkrili da u malim dozama sprječava štetu na mitohondrijima što uvelike pomaže u održavanju dobrog zdravstvenog stanja.
Iako taj plin ima jak, neugodan miris po trulim jajima, prirodno se stvara u tijelu i može biti heroj za vaše zdravlje, kaže dr. Mark Wood koji sudjelovao u istraživanju.

6 glavnih razloga zašto dolazi do razvoda

Može smanjiti rizik od raka, srčanog udara… A istraživači kažu da u starijoj dobi ovaj plin sprječava razvoj artritisa i demencije. Sada znanstvenici pokušavaju razviti kemikaliju koju bi koristili u terapiji, a ona bi u tijelu stvarala zdravu količinu ovog plina i tako dobro utjecala na zdravlje.

Foto: Shutterstock

N.C.

http://ordinacija.vecernji.hr

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close