Čestitka premijera Fikreta Plevljaka u povodu 8. marta

Drage majke, sestre, supruge i kćerke, upućujem Vam iskrene čestitke u povodu 8. marta, dana koji se u svijetu obilježava kao Dan žena, dana kada je sva pažnja upućena Vama, nježnim bićima.
Pažnju i nježnost koju Vam upućujemo svakog osmog marta želimo da pokazujemo i u ostalim danima u godini, bez obzira što nam život često nametne razna iskušenja koja istroše naše strpljenje, našu nježnost i našu ljubav.
Želimo da znate da bi bez vas majki, kćerki, sestara i supruga, bez vas žena, život muškaraca bio prazan i besmislen. Zato, molimo dragog Boga da nam da snage da Vam svakim danom pružamo nježnost kakvu zaslužujete, da Vam pokažemo pažnju koju trebate i da Vam iskažemo ljubav koju osjećamo prema vama.
Drage supruge, drage sestre, drage kćerke i poštovane i voljene naše majke neka Vam Dan žena bude svakoga jutra, neka Vam Dan žena bude cijeloga dana
i kada radite i kada se odmarate, i kada o svojoj djeci brinete i kada svoju porodicu okupljate i kada živite život slobodne i samosvjesne žene.

Sretan Vam 8. mart.
S mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem.

PREMIJER

mr. sci. Fikret Plevljak, dipl.ing.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close