logo
bios

Červar: 7:6 napad je najjača izmišljena stvar od svih neizmišljenih stvari

Objavljeno prije 5 mjeseci . u ned, jan 19th, 2020

DANAS je održana konferencija za medije nakon pobjede Hrvatske nad Njemačkom 25:24 i prolaska u polufinale momčadi Line Červara. Upravo je Červar otvorio presicu i na njoj govorio o situaciji sa Štrlekom, o Njemačkoj i o napadu 7:6.

Zbog tog napada često je kritiziran, a osobito na prošlom Svjetskom prvenstvu kada je protiv Brazila zbog tog napada Hrvatska primila nekoliko lakih golova i na kraju izgubila. 

“Zašto ja stalno spominjem 7:6? Kad čujem da trener govori o taktici za vrijeme time-outa, to je glupost. Da ja igraču na time-outu govorim kome će dati loptu? Pa što je taj trener radio tijekom tjedna!? Analiziraju li ti ljudi protivnika? Ono što želim reći, 7:6 je najjača izmišljena stvar od svih neizmišljenih stvari”, rekao je Červar o napadu koji je htio zaigrati i sinoć kod gola odluke, ali ga je spriječio Duvnjak. Nakon toga je dodao: 

“To je metodski fantastično učenje igrača, on je primoran da mislim da ne pogriješi, vježba periferni vid i percepciju. Neki to omalovažavaju. Ja razgovaram s trenerima koji nešto znače u svjetskom rukometu, svi tome plješću. Naravno, treba na tome raditi i na treningu, nije to samo tu da bi se pucalo po golu”, rekao je Červar. 

Index.hr

Copyright 2016 Magazin Plus d.o.o. Sva prava zadržana.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Programiranje: Magazin plus
Na vrh