Bal Roma u Visokom: Najljepša Nermina Husejnović

NAJLJEPŠA ROMKINJA NERMINA HUSEJNOVIĆ

U restoranu poslovnog centra “Vizija” u Visokom, u nedjelju 13.januara, održan je tradicionalni, četvrti po redu,  “Bal Roma-Visoko 2013”. Pod okriljem ove manifestacije, održan je i Izbor najljepše Romkinje. Za najljepšu Romkinju takmičilo se sedam djevojaka i to: Elza Nalić, Nedžma Alimanović, Elma Husić, Elma Sejdić, Nermina Husejnović, Amila Pandžić  i Ajla Halilović.
Žiri u sastavu Adem Smajić, predsjednik, Mevlida Smajić, Amir Mušinbegović i Adisa Mušinbegović, najljepšom Romkinjom “Bala Roma-Visoko 2013” proglasio je Nerminu Husejnović iz Visokog. Prva pratilja je Elma Sejdić, a druga pratilja Amila Pandžić.Titulu miss šarma ponijela je Elma Husić.
Krunu Nermini Husejnović predala je Suneja Pandžić, miss “ Bala Roma-Visoko 2012”. Pobjednice su dobile prigodne poklone. U muzičkom programu  nastupili su  maestro Adis Cigura, klavijaturista Šerifa Konjevića, i vokalni interpretatori Mujo Seferović Muki, Denial Ahmetović Deny, Amir Mušinbegović i Dada.
Sponzori “Bala Roma” bili su: Firme “Semić” i “Kovo” Visoko, Hajro Husejnović, Žare iz Kiseljaka i Nećko iz Bilalovca.
”Bal Roma-Visoko 2013” medijski su pomogli RTV Visoko, Radio-Breza i portali Doznajemo.com i Magazin plus.
Bilo je prisutno oko 300 posjetilaca, kojima će ova manifestacija ostati u lijepom i nezaboravnom sjećanju. Producenti manifestacije bili su Sejo, Nermin i Muki, dok je voditelj cjelovečernjeg programa bio Džemal Softić.

www.magazinplus.eu – DŽ.S.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close