Avaz: Uposlenica u ‘palati pravde FBiH’ potpuno gola vježba trbušnjake na svom radnom stolu!

Uposlenica u zgradi Federalnog ministarstva pravde u Sarajevu već danima ujutro pored prozora razmaknutih zavjesa potpuno naga vježba, pleše, čita novine i spise…na očigled prolaznika i komšija. Pogledajte provokativne fotke!

Uposlenica u zgradi Federalnog ministarstva pravde u Sarajevu već danima ujutro pored prozora razmaknutih zavjesa potpuno naga vježba, pleše, čita novine i spise…na očigled prolaznika i komšija.

Redakciju Dnevnog avaza u nekoliko navrata pozivali su i zaposlenici iz susjedne zgrade u kojoj su smještene kantonalne institucije i kancelarije općine Centar, tvrdeći da često svjedoče egzibicionoj predstavi, sudeći po fotografijama koje je napravio jučer ujutro fotoreporter Avaza, sredovječne žene.

uposlenica vježba gola/ Foto: Avaz

Mnogi su, čekajući na trolejbuskoj stanici u ulici Hamze Hume, gledali golu uposlenicu kako bez ijedne krpice na sebi ležeći ili sjedeći na kancelarijskom stolu čita izvještaje ili vježba gola kao od majke rođena.

U zgradi u samom centru Sarajeva su, između ostalog, smješteni Vrhovni sud FBiH, Tužilaštvo i Ustavni sud Federacije BiH, Ministarstvo pravde FBiH, ombudsmeni, no jučer nije bilo moguće doći do informacije ko je uposlenica koja koristi službene kancelarije, za svoje male jutarnje predstave.

uposlenica vježba gola/ Foto: Avaz

Građani kažu da egzibicionizam pred njihovim očima traje već danima te da je ova tema predmet priče i u hodnicima zgrade Kantona i Općine. Pojedini tvrde da fotografije gole službenice posjeduje čak i policija. No, zvanične potvrde o tome još nema.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close