LifestyleModa i ljepota

Abc Models Mgmt International slavi 20.rođendan

Uskoro najveći rođendanski party u Sarajevu koji ima i humanitarnu stranu: Abc Models Mgmt International slavi 20.rođendan

Modna agencija Abc Models Mgmt International ove godine slavi 20. rođendan, te će svečano obilježiti dvije decenije uspješnog poslovanja. Menadžment agencije, mnogobrojne modele ABC familije ugostiće 28.decembra klub My Face u Sarajevu sa početkom u 19h. Ovaj događaj  je prije svega humanitarnog karaktera, ali isto tako čelnici ove modne agencije omogućiće svojim modelima ABC generacije od 1997. do 2017. godine da obnove kontakte, razmijene iskustva i šire prijateljstva. To nije sve, pozvani su svi koji vole prvorazredne zabave, dobru muziku i druženje, ali i koji su spremni otvoriti svoje srce i pomoći nekome, naročito za vrijeme praznika, da se pridruže ovoj proslavi. Zamišljeno je tako da se sva odjeća koja se prikupi bude donirana ljudima kojima je to neophodno.

Od 1997. do danas, otkrili su i pripremili na stotine mladih osoba za modni svijet, koji su ostvarili zavidne i uspješne rezultate u svijetu.
Zbog svoje posvećenosti stalnom poboljšanju kvaliteta, menadžment ABC models odabran je da primi BID International Star Award za kvalitet za 2015. godinu na konvenciji u Ženevi. (BID Međunarodna nagrada za kvalitet).

ABC models je najveća agencija u Bosni i Hercegovini, te jedna od najvažnijih regionalnih kompanija koje se bave modelingom u Istočnoj Evropi. Radi sa TOP profesionalnim modelima, umjetničkim direktorima, fotografima, model skautima, makeup artistima i stilistima. Njihovi modeli mogu se vidjeti na televiziji, u štampi, na modnim revijama, izložbama, sajmovima te u svjetskim reklamnim kampanjama u svim medijima.

Inače, Abc Models Mgmt International ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.

Sve to je dovoljan razlog za slavlje, stoga vidimo se na najluđoj zabavi, poručuju iz agencije.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close